A 100%-ban elektromos Spring új fejezetet nyit a Dacia sikertörténetében, elkötelezettségeink megőrzése mellett: ügyfeleinknek továbbra is egyszerű, modern és robusztus autókat igyekszünk biztosítani, megfizethető áron.

A Dacia 1. elektromos autója: a piac egyik legmegfizethetőbb elektromos autója lesz!

dacia-zbbg-showcar-reveal-001

A Dacia forradalmi újítása!

dacia-zbbg-showcar-reveal-003

A forradalmi újítások mögött a Groupe Renault szakértelme áll, hiszen a Csoport immáron 10 éve számít az elektromos mobilitás úttörőjének és vezetőjének, és minden erejével azon van, hogy tartós, mindenki számára elérhető mobilitást biztosítson ügyfelei számára.

A Spring is ennek a jövőképnek a része! Az autó a lényegi elemekre összpontosítva egy olyan 100%-ban elektromos városi autó, amely egyszerre felel meg a Dacia márka 3 alappillérének: egyszerűség, robusztus kialakítás és elérhetőség. Még soha nem látott szinten szeretnénk minél több ügyfelünk számára biztosítani az egyszerű és példamutató mobilitást.

A sorozatgyártásban először 2021-ben elérhető Dacia Spring az elektromos autók előnyeit a magánszemélyek és a céges ügyfelek számára is elérhetővé teszi.

A felvillanyozó városi autó!

dacia-zbbg-showcar-reveal-004

A 100%-ban elektromos motorral felszerelt Dacia Spring újraértelmezi az autózás élményét! Karakteres megjelenésű SUV, kompakt méretek és dinamikus kialakítás – ez az autó kiváló választás, ha a mindennapokhoz szeretne egy nyugodt megoldást találni.

És ez még nem minden! Az autó természetesen a Dacia emblematikus fényjegyeivel lesz felszerelve.
Az 5 ajtós, könnyed és kompakt kialakítású városi autó szériaváltozata gond nélkül képes a több mint 200 km-es hatótávra (WLTP*), így nyugodtan autózhat a városban, vagy akár azon kívül is.

*Az adatok tájékoztató jellegűek.

Dacia: térjen vissza az alapokhoz és válassza a legkiválóbb ár-érték arányt

Egyszerű kialakítás

dacia-zbbg-showcar-reveal-005

A Dacia modelljei praktikus kialakításúak, könnyedén használhatók és könnyedén karbantarthatók. Ezenfelül megfizethető áron biztosítják a modelleket mindenki számára.

Praktikus kialakítás

dacia-zbbg-showcar-reveal-006

Pusztán a lényeg! A Dacia Spring kiváló hatótávolságot kínál, elérhető áron.

Robusztus kialakítás

dacia-zbbg-showcar-reveal-007

Bárhová is viszi útja, a Dacia Spring mindehová elkíséri Önt a hétköznapok során.

dacia-zbbg-showcar-reveal-002

Forrás: dacia.hu