A stílusos megjelenésű új Citroën C4 Cactus varázslatos menetkényelmével a nyugodt, stresszmentes utazást szolgálja. Tapasztalja meg ön is, hogy a kényelem mostantól menő!

A C4 Cactus PureTech 110 S&S FEEL változata már 40 000 Ft-os havidíjtól* az öné lehet.

UJ_C4_Cactus.281541.70

Főbb szériatartozékok:

 • Komfortfutómű progresszív hidraulikával TM
 • Manuális klímaberendezés
 • Tempomat
 • 7″-os érintőképernyő
 • Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó
 • Tolatóradar

Főbb opciók:

 • Advanced Comfort párnázott ülések
 • Citroën Connect NAV navigáció és Mirror Screen rendszer
 • Számos vezetéstámogató rendszer
 • EAT6 6 sebességes automata váltó

Az új Citroën C4 Cactus mellé most 5 év garancia jár, 100 000 km futáskorláttal (csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**)

Legújabb finanszírozási akciónk új Citroën C4 Cactus modell esetén magánszemélyektől gyártásba leadott vagy készletről történő visszaigazolt megrendelésekre érvényes.*
Finanszírozási ajánlatunk rendkívül kedvező, egyben kiszámítható és biztonságos, forint alapú zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban történik. A 48-60 hónap közötti széles futamidő választék tökéletes rugalmasságot biztosít.

 • egyenletes havi díjfizetés,
 • fix kamatozás és állandó THM,
 • biztonságos, forint alapú finanszírozás,
 • a finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.

Néhány példa az új C4 Cactus különböző változatainak fix kamatozású 40.000 Ft havidíjas finanszírozására (3,05% THM, 2,88% ügyleti kamat, 60 hónapos futamidő);
A táblázatban feltüntetett verziók szériafelszereltsége és rendelhető opciós kínálata eltérő. A feltüntetett árak az opciók árait nem tartalmazzák.

arak

Értékesítőnk:

Szabó András
Citroën/DS értékesítő
Tel.: +36 66 519 227
Mobil: +36 30 626 10 02
andras.szabo@meszlenyiauto.hu

*Jelen konstrukció 2018. 11. 06-tól visszavonásig, új Citroën C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az új Citroën C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel személygépjármű kedvezményes, 3,05%-os induló THM finanszírozással már havi 40 000 Ft-tól elérhető, finanszírozás forint alapú, 4 710 000 Ft bruttó vételár mellett, 2 477 300 Ft önerő befizetésével, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli, a felsorolt felszereltségek opcióként vagy szériatartozékként érhetők el. A THM meghatározott értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt az Általános Lízingfeltételekben meghatározott Referencia kamat (jelenleg 3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referencia kamat mértékéről, illetőleg a kamatkülönbözet számításának és esedékességének feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. honlapján közzétett Általános Lízingfeltételekből tájékozódhat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A C4 Cactus PureTech S&S 110 Feel változat vegyes fogyasztása: 4,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 108 g/km.
**Minden 2018. 04. 19. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 Cactus személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. ***A gyári szerződéses jótállás és az Essential Drive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.
Forrás: citroen.hu