A márka megújulásának 15. évfordulójának alkalmából terveztük meg a 15th Celebration limitált szériát. mely 4 modellünk esetében érhető el: Duster, Lodgy, Sandero , Logan MCV. A Lodgy kivételével ráadásul most mindegyik modell elérhető gyárilag átalakított gázüzemű verzióban is, most LPG-felár nélkül!

Modell:

Gazdag felszereltség ésszerű áron

A 15th Celebration limitált szériás modelleket nem csak egyedi és stílusos külső elemekkel láttuk el, de divatos és kényelmes belső teret is kaptak. Minden igényét igyekszünk kielégíteni, ezért természetesen a gazdag felszereltségű modellek továbbra is ésszerű áron elérhetőek!

MEDIA NAV Evolution navigáció és multimédia

R-DAM_1066001

Az egyszerűen és intuitív módon vezérelhető MEDIA NAV Evolution navigációs és multimédia rendszer funkcióit a 7”-os (18 cm-es) érintőképernyőn kezelheti: navigáció, rádió, Jack- és USB csatlakozók, audiostreaminges Bluetooth® telefonkihangosító, okostelefon-tükrözés. A rendszert a kormány mögött található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé.

Egyedi, stílusos belső tér

R-DAM_1065749

Az egyedileg tervezett belső térről a márka 15. évfordulójára készített modellek azonnal felismerhetők. A szürke üléskárpit kék betétekkel és a műszerfal kék színű díszítő elemekkel igazán különleges megjelenést biztosítanak az autó számára. A bőrhatású kormány pedig tovább növeli a komfortérzetet.

Hátsó parkolóradar és tolatókamera

tolato

A hátsó parkolóradar és az opciós tolatókamera megkönnyíti és felgyorsítja a parkolás folyamatát. A hátsó parkolóradarok erősödő hangjelzéssel figyelmeztetik a sofőrt, ha egy akadályhoz közeledik, míg a tolatókamera segítségével mindig pontosan láthatja, hogy mi van az autója mögött. Így elkerülheti járműve sérülését valamint a kisebb karcolódásokat és koccanásokat.

Ismerje meg új limitált modelljeinket

Az új limitált szériás modelljeink különlegessége a 15th Celebration kárpitozás, a választható Ferrit kék metálfényezés (amely csak a limitált modellekhez érhető el), az egyedi és mutatós 16”-os dísztárcsák, illetve Dusteren a 17”-os alufelni MALDIVE dizájn kék kerékközéppel.

duster

lodgy

logan

sandero

Modell:

*Jelen ajánlat a készletről elérhető modellekre érvényes. Az ajánlat 2020. március 1-től április 30-ig, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes, és Dacia Logan Ambiance TCe 100 LPG verzióra vonatkozik. Az LPG verziók kizárólag Duster, Sandero, Logan és Logan MCV modelleken elérhetők. A fentnevezett árak tartalmazzák a kedvezményt, melyeket az árlistákban tekinthet meg. Dacia Logan Ambiance TCe 100 LPG vegyes fogyasztás l/100 km: 5,5-7,6; CO2-kibocsátás g/km: 113-138, Duster Essential TCe 100 LPG vegyes fogyasztás l/100 km: 6,4-8,2; CO2-kibocsátás g/km: 128-149, Sandero Ambiance TCe 100 LPG vegyes fogyasztás l/100 km: 5.5-7,6; CO2-kibocsátás g/km: 113-138. Logan MCV Ambiance TCe 100 LPG vegyes fogyasztás l/100 km: 5,5-7,6; CO2-kibocsátás g/km: 113-138. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Dacia Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.
**Az első 300 db Dacia Duster TCe 100 LPG vásárló részére 100.000 Ft. értékű MOL Gift Card ajándékkártyával, a MOL általános szerződési feltételei szerint. Dacia Duster TCe 100 LPG Essential vegyes fogyasztás l/100 km: 6,4 – 8,2; CO2-kibocsátás g/km 128 – 149. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Dacia Márkakereskedéseknél!

Forrás és további információk: dacia.hu