Dacia Duster
#GoDuster

kezdőár
3 299 000 Ft

Dacia Duster akár már napi 1 000 Ft-ért, FIX 4,99 % THM-mel*!
Éljen a lehetőséggel és használja ki legújabb finanszírozási akciónkat, hogy egy vadonatúj Dacia tulajdonosa lehessen!

mester3-logo

DIZÁJN
A kalandokra tervezett terepjáró

A határozott megjelenésű Dacia Duster karakteres kialakítása, mind a városban, mind a járatlan ösvényeken felejthetetlen kalandokat biztosít!

dacia-duster-hjd-ph1-exterior-3d-001

dacia-duster-hjd-ph1-exterior-lifestyle-002

FELSZERELTSÉG
A szabadság érzése – bármilyen terepen

A modern és robusztus Duster a legsokoldalúbb terepjáróként számos kalandra invitálja utasait.

dacia-duster-hjd-ph1-exterior-3d-004

Automata Dacia Kártya

Az „Üdvözlő fény” funkció távolról felvillantja a fényszórókat, így Ön könnyedén megtalálja a leparkolt autóját, majd azt kulcs használata nélkül nyithatja és indíthatja el.

dacia-duster-hjd-ph1-interior-zoom-010

Elektromos ablakemelők

Az elöl és hátul beépített elektromos ablakemelők az utasok kényelmét szolgálják. A sofőr egyetlen gombnyomással húzhatja le- vagy fel a saját ablakát.

dacia-duster-hjd-ph1-interior-zoom-001

Automata klímaberendezés

Az automata klímaberendezésnek köszönhetően a Duster utasterében mindig kellemes környezet várja.

dacia-duster-hjd-ph1-interior-lifestyle-001

Vezetőoldali beállítások

A legkiválóbb kényelem érdekében a vezetőoldali ülés magassága és deréktámasza, illetve a kormány magassága és mélysége is állítható.

 

KÉNYELEM
Hatalmas beltér és kényelem

A tágas belső térnek és a számos tárolóhelynek köszönhetően a Duster kellemessé varázsolja minden utazását, bármilyen útviszonyok között is vezessen.

Még több tárolóhely. Még több kényelem.

A vezetőoldali ülés kényelme elsődleges szempont. A Dusterben ülve az ülést és a kormányt is beállíthatja, az utasoldali ülés alatti, csúsztatható tárolórekesznek köszönhetően pedig kéznél tarthatja a fontosabb dolgokat útközben is.

dacia-duster-hjd-ph1-exterior-technical-002

BIZTONSÁG
Kivételes biztonság

A Duster aktív és passzív biztonsági felszereltségeivel biztosítja utazásait.

dacia-duster-hjd-ph1-exterior-technical-003

 

MÉRETEK
Optimális méretek

A 4×2 vagy 4×4 hajtásképlettel is választható Duster modern és robusztus vonalai az autó terepjárós jellegét emelik ki.

DACIA DUSTER
Ismerje meg a különböző verziókat

01

02

 

 

*A finanszírozási ajánlat a 2020.01.01. után megkötött szerződésekre érvényes személygépjárművek esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 4,81%, típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 25%, futamidő: maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 35%, THM: fix 4,99%, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A feltüntetett napidíj 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A kiemelt ajánlatban szereplő 1000 Ft napidíj 3 299 000 Ft bruttó vételár, 41% kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes. A kamat összege: 281 335 Ft, a finanszírozás teljes összege 1 946 410 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 227 765 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 824 750 Ft. Reprezentatív példa: finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 455 227 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 455 227 Ft, havidíj: 41 601 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 500 000, THM: 4,99%.A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén értéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.

Duster Access TCe 100 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,2 – 6,4, CO2-kibocsátás: 139 – 145. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a https://www.dacia.hu/kornyezetvedelem/wltp.html oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyaggazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A képek illusztrációk

Forrás: dacia.hu