Lodgy: Praktikus és változtatható egyterű – verhetetlen áron!

Válassza Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával akár 1 999 000 forinttól, 5 év garanciával és EASY SERVICE karbantartással!

LP_USP_banner_v4_last_real_FINAL

EASY SERVICE karbantartási csomag

dacia-editorial-aftersales-012

A szervizszolgáltatás tartalmazza a GARANCIA+ és a teljes körű Dacia Assistance szolgáltatásokon felül a gyártó által írt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig.

A szolgáltatás személyre szabható 80 000 km-től 200 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra. A szolgáltatás védelmet nyújt a jövőbeni váratlan költségekkel, árváltozásokkal szemben, mivel előre kifizetésre kerül rögzített áron.

További információkért forduljon Dacia értékesítőjéhez.

DACIA LODGY

Ismerje meg a felszereltségeinket!


 

Dacia Lodgy Ambiance 7 személyes

Ambiance

Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával már 1 999 000 Ft-tól

 • Manuális klímaberendezés
 • Távirányítós központizár
 • Dacia Plug&Music MP3 rádió Bluetooth-al, USB csatlakozóval, kormány alatti vezérléssel

 

Dacia Lodgy Arctic 7 személyes

Arctic

Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával már 2 024 500 Ft-tól

 • Könyöktámasz elöl
 • Tempomat sebességszabályozó és –korlátozó
 • Magasságban állítható kormányoszlop és biztonsági öv

 

Dacia Lodgy Stepway 7 személyes

Stepway

Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával már 2 224 500 Ft-tól

 • Bőrkormány és bőr sebességváltó gomb
 • Hátsó parkolóradar
 • 16″-os FlexWheel® keréktárcsák

 

Dacia Lodgy Techroad 7 személyes

Techroad

Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával már2 299 500 Ft-tól

 • MEDIA NAV Evolution 7″ színes, érintőképernyős multimédia és navigáció
 • TECHROAD kárpitozás, vörös műszerfali betétek
 • TECHROAD dísztárcsák, vörös kerékközép, felirat az első ajtókon

Tudjon meg minden fontos információt az autóvásárlási támogatásról

*Az ajánlat a gépjármű tulajdonjogának a nagycsaládosok részére biztosított személygépkocsi szerzési támogatás igénybevételével történő megszerzése esetén érvényes, minden Dacia Lodgy TCe 100 FAP Ambiance gépkocsira, 2019.07.01. napjától a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett ár 1 999 000,-Ft összegű állami támogatást, a regisztrációs adót és az ÁFA-t tartalmazza. A gépjármű tulajdonjogának zárt végű pénzügyi lízing keretében történő megszerzése esetén a finanszírozáshoz szükséges önerő a bruttó vételár minimum 40%-a. A megítélt támogatás összegét a Finanszírozó önerőként veszi figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A szerzési támogatás összege 2 500 000,-Ft, de legfeljebb a bruttó vételár 50 %-a lehet. A támogatás igénybevételére és annak felhasználására vonatkozó részletes feltételeket a 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és folyósítja annak összegét a kereskedő részére. A támogatásról további részletes információt talál a http://csalad.hu/weboldalon. A Dacia a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget.
A feltüntetett 2 024 500 Ft-os ár a Dacia Lodgy Arctic TCe 100 gépkocsira vonatkozik, és a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm.rendelet alapján igényelhető, a gépjármű bruttó vételárának 50%-nak megfelelő szerzési támogatást tartalmaz. A feltüntetett 2 224 500 Ft-os ár a Dacia Lodgy Stepway TCe 130 gépkocsira vonatkozik, és a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm.rendelet alapján igényelhető, a gépjármű bruttó vételárának 50%-nak megfelelő szerzési támogatást tartalmaz. A feltüntetett 2 299 500 Ft-os ár a Dacia Lodgy Techroad TCe 130 gépkocsira vonatkozik, és a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm.rendelet alapján igényelhető, a gépjármű bruttó vételárának 50%-nak megfelelő szerzési támogatást tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a kormányrendeletben meghatározott feltételekkel. A Dacia a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az ÁFA-t.
A fenti ajánlatban foglalt Easy Service karbantartási csomag tartalmazza a Dacia Lodgy garancia-kiterjesztését, rendszeres karbantartását és ellenőrzéseit 5 év vagy 80 000 km eléréséig. Így a garanciális időszak 5 év vagy 80 000 km-re növekszik, valamint a csomag magában foglalja a gyártó által előírt összes rendszeres szerviz költségét (alkatrész- és munkadíjat is) 5 évig vagy 80 000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be korábban. Részletes információt a karbantartási csomagról a www.dacia.hu oldalon talál. Lodgy vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3 – 7,6; CO2-kibocsátás g/km: 140 – 172. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A képek illusztrációk.
Forrás: dacia.hu