Téli szereltkerék ajánlatunk?

Továbbra is verhetetlen.

daciatelikerek

Vásároljon 4db téli szereltkereket Motrio gumiabronccsal ellenállhatatlan áron!

Szereltkerekek már 35 790 Ft-tól*

* Az ajánlatban szereplő téli szereltkerék ár egy darabra vonatkozik, bruttó ügyfélár és az alábbiakat tartalmazza: 185/65 R15 92T típusú Motrio márkájú téli gumiabroncs, fekete színű standard acélfelni, Popster típusú dísztárcsa, standard szelep, összeszerelés.

Akciós téli szereltkerék ajánlat

felga-opona

Verhetetlen árú szereltkerekeink már a Dacia Márka- szervizekben. Válassza a komplett, felnire szerelt téli gumiabroncsainkat a legjobb áron. Soha többé nem lesz gondja a gumiabroncsok cseréjére, amivel nem csak a gumikat óvja meg, hanem minden szezonban megspó- rolhatja az átszerelés árát!

Vásároljon 4db komplett téli kereket Motrio téli gumiabronccsal és legyen Öné ez az ellenállhatatlan árú kombináció. Modelljének és a specifikációinak meg- felelően az alábbi ajánlatok közül választhat:

dact1

dact2

dact3

dact4

dact5Minőségi alufelnik akciós áron*

dact6

dact7

* Az ajánlatban szereplő árak bruttó ügyfélárak, tartalmazzák az ÁFA-t és 2019.10.01. és 2020.02.29. között, vagy visszavonásig érvényesek a promócióban részt vevő Dacia Márkaszervizekben.

Dacia tartozékok

dact8

dact9

Ne feledkezzen meg a téli átvizsgálásról!

winter-check

Várja nyugodtan a tél beköszöntét!

A 18 pontos téli átvizsgálásunk során ellenőrizzük a legfontosabb pontjait autójának, hogy felkészülten várhassa a telet:

Téli átvizsgálás már 9 990 Ft-tól

* Az ajánlatban szereplő ár bruttó ügyfélár, tartalmazza az ÁFA-t, modelljének függvényében eltérhet és 2019.10.01. és 2020.02.29. között, vagy visszavonásig érvényes a promócióban részt vevő Dacia Márkaszervizekben.

 

Miért válassza a Motrio gumiabroncsokat?

motrio_HU

Az aszimetrikus mintázat és a megfelelő gumikeverék teszi a Motrio márkát a prémium szegmens kiemelkedő szereplőjévé. A világszínvonalú gyártásnak és fejlesztésnek köszönhetően a kiváló tapadás és irányíthatóság garantált. Stabil úttartást és ezzel biztonságos utazást biztosítanak minden szituációban. A magas szilícium- dioxid gumikeveréknek köszönhetően pedig a Motrio abroncsok kitűnő kopásállósággal rendelkeznek, így az abroncsok élettartama jelentősen megnő.

szorolap

Részletes információk a hivatalos Dacia Márkaszervizekben és a www.dacia.hu oldalon találhatóak. A szórólapon szereplő ajánlatok 2019.10.01. és 2020.02.29. között, vagy visszavonásig érvényesek, a benne szereplő információk tájékoztató jellegűek. A képek illusztrációk, a valóságban attól eltérhetnek. A feltüntetett árak bruttó ügyfélárak, tartalmazzák az ÁFA-t és modelljének függvényében teljesen eltérhetnek. Részletes tájékoztatást a Dacia Szerviztanácsadójától kérhet. A Renault Hungária Kft. fenntartja a jogot a szórólapon szereplő ajánlatok megváltoztatására, előzetes tájékoztatás nélkül. Minden jog fenntartva.

Forrás és további részletek: dacia.hu