Három különböző SUV
Ugyanaz a célkitűzés.

Modell:

hyundaisuvclean

  • Elegáns és merész design
  • Fejlett biztonság és kényelem
  • Nincsenek kompromisszumok

Santa Fe

  • A minőségi időtöltéshez.
  • Különböző családoknak különböző autóra van szüksége.
  • De mindegyiket ugyanúgy hívják: a vadonatúj Santa Fe.

Örüljünk a sokféleségnek.

Minden család más. Tudjuk, hogy csak úgy alkothatunk tökéletes családi autót, ha jól ismerjük, mire van szüksége a családoknak.

Stílusosan kifinomult

Jellegzetes és elegáns, a vadonatúj Hyundai Santa Fe a prémium minőséget tágas kényelemmel és nagy, merész megjelenéssel ötvözi.

A vadonatúj Santa Fe-t úgy terveztük meg, hogy megfeleljen bármely modern család összes igényének.

Határozottan kifejező

highlight_style_list_1

Elölről nézve a szembetűnő összetett lámpák és a kaszkádos hűtőrács, a Hyundai védjegyei sportosan elegáns benyomást keltenek.

exterior_rear_sub1_on

HTRAC™ összkerék meghajtás

Rossz idő? Hajtűkanyarok? Semmi gond. A vadonatúj Santa Fe innovatív HTRAC™ négykerék-meghajtással rendelkezik a jobb kezelhetőség és kanyarstabilitás érdekében – így a csúszós városi utcákon és a kátyús vidéki utakon is biztonságosabb és nyugodtabb vezetést tesz lehetővé.

highlight_deatil

Külső

Erőteljes, jellegzetes vonalvezetésével és merész, magabiztos formatervezési nyelvével a vadonatúj Santa Fe látványa önmagáért beszél.

exterior_car_side

Kifinomult kényelem

A nyugodt, kifinomult és tágas beltér kiváló minőségű anyagból áll és úgy alakították ki, hogy kényelmes, nyugodt vezetési élményt nyújtson.

interior_color_1

Önt és szeretteit védelmezve

A vadonatúj Santa Fe a továbbfejlesztett nagy szilárdságú acél merevségének és nagyfokú energia elnyelő képességének köszönhető védi utasait még ütközés esetén is. Hat légzsák is tartozik hozzá: kettő elöl, kettő oldalt és két függönylégzsák az első és hátsó üléssor között, a sofőr és az utasok védelme érdekében.

safety_desc

Fedezze fel a kivételes minőség érzését, amelyet a gondosan szabott, puha érintésű anyagok kivételes tulajdonságai nyújtanak. Töltsön minőségi időt szeretteivel – kényelemben.

interior_section_img_1

Felülnézeti kamera rendszer

Szűk a parkolóhely? Kicsi az autómosó? Nem probléma. A vadonatúj Santa Fe felsőnézeti kamerarendszere segít könnyebben és biztonságosabban manőverezni szűk helyeken. Stratégiai pontokon elhelyezett kamerák használatával ez a fejlett biztonsági berendezés 360°-os rálátást biztosít Önnek a gépjármű környezetére, így Ön pontosan látja, mit csinál.

convenience_tab_typeB_view_1

Forrás és további részletek: hyundai.hu/modellek/santa-fe

Tucson

exterior_car_rear

A kemény munka kifizetődik.

  • Friss, új külső formaterv
  • Lenyűgöző komfort
  • Zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségek
  • Fejlett vezetéstámogató rendszerek

Fedezze fel az új Tucson-t

Felfrissített, merészebb formaterv, rengeteg új, intelligens technológiával és a legújabb fejlett vezetéstámogató rendszerekkel ötvözve,kompakt SUV modellünk jobb mint valaha

Kifinomult, folyékony formanyelv

A merész és sportos megjelenést kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.

8”-os Navigációs rendszer

highlight_tab_typeA_view_1

Az új Tucson utasterében az egyik nagy változás

a 8”-os navigációs képernyő. A könnyű kezelhetőség érdekében tökéletes helyen elhelyezve, az átmenet nélküli érintőképernyő lebeg a műszerfal fölött. Ez a kialakítás lehetővé teszi a multimédiás információk magasabban és az Ön látótengelyéhez közelebb történő megjelenítését. Élvezze a gyors hozzáférést az infotainment és a navigációs rendszerhez, a Live Services szolgáltatásokhoz, az Apple CarPlay™ and Android Auto™ rendszerekhez.

Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. bejegyzett védjegye.
Az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Különlegesen kidolgozott beltér

highlight_tab_typeB_view_3

Dőljön hátra és engedje el magát, az új Tucson dönthető hátsó ülésekkel bőséges helyet biztosít öt felnőtt számára. Fedezze fel a gépjármű utasterének minden pontján kiváló minőségű anyagok jelenlétének és a puha érintésű felületeknek köszönhető kivételes komfortérzetet, mely örömmel és a kifinomultság érzésével tölti el.

Flexibilis raktér

Tágas és praktikus Az új Tucson nagyvonalú, 513 literes csomagtérrel rendelkezik. A variálható csomagtér egyszerűen bővíthető – a 60:40 arányban osztott hátsó üléseket másodpercek alatt egyetlen mozdulattal előre döntheti. Teljesen lehajtott ülésekkel tágas, 1 503 literes csomagtér áll rendelkezésére.

Áramvonalas formaterv

exterior_car_front

Az új Tucson elegáns megjelenése nem csupán a látványt szolgálja. Úgy tervezték, hogy a jobb légellenállási tényezőnek köszönhetően kevesebb üzemanyagot fogyasszon. További aerodinamika fejlesztés az első lökhárító alsó vonala, az A-oszlop csökkentett görbülete, a hátsó légterelő oldalsó elemei és az alváz aerodinamikai optimalizálása.

Tágas és jellegzetes

interior_color_1

Az új Tucson kifinomult belterében található új, üde díszítőelemek az átdolgozott utasteret még kényelmesebbé és tágasabbá teszik. A teljesen új műszerfal kiváló minőségű puha tapintású anyagból készült, amely kétsoros varrásával hangulatosabb és jó minőségérzetet teremt. Válasszon a négy különböző belső színvilág közül, amelyek jellegzetessége az új, ízléses, dombornyomott bőr- és textil kárpitok, valamint a háromdimenziós szövetbetétek.

A részletekre fordított figyelem, a kivételes tágasság és kényelem lenyűgöző elegye az, amely annyira különlegessé teszi az új Tucson belterét. Az ergonómikus belső kialakítás felfrissült új, puha tapintású anyagokkal és kifinomult színválasztékkal.

Fedezze fel a beltér főbb tulajdonságait

interior_section_img_1

Az új Tucson az Ön által elvárt zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségeket biztosítja és fel van szerelve a legfrissebb innovatív technológiákkal, hogy kényelmesebbé tegye a vezetést az Ön számára.
Fedezzen fel néhány, a kategóriájában egyedülálló funkciót az alábbi, kiemelt területeken.

Teljesítmény

Az új Tucson a legmodernebb hajtáslánc kínálattal rendelkezik, amelyet a CO2 kibocsátás csökkentése érdekében optimalizáltak. Az összes motor megfelel a legújabb Euro 6D-Temp kibocsátási előírásoknak.

Forrás és további részletek: hyundai.hu/modellek/tucson

Kona

Merj különbözni!

Néha azok a legjobb pillanatok, amikor nem a világ formál minket – hanem amikor mi formájuk azt. És ez a KONA szellemisége. A stílus és a teljesítmény dinamikus kombinációja, amely a legmodernebb technológiával párosul. Ez a kompakt SUV megérdemel egy közelebbi pillantást.

Formaterv

grid-car-light

A formás vonalak stílusos élekkel való kombinálásával, a vadonatúj KONA formája minden szögből kifejező. Erőt sugárzó felületei, melyek egyedi, hangsúlyos sárvédő elemekben végződnek, kiemelik az autó merész formáját.

Technológia

A KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújt és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életet, mint például a HUD (head-up) kijelző. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer pedig kiváló hangzást és stílusos utazást biztosít.

Te határozod meg.

Keverd és válaszd ki autód egyedi színeit, hogy kifejezd saját stílusodat. Próbáld ki a színválasztót, hogy megtervezhesd saját, személyre szabott autódat és válassz a kéttónusú tetők, sportos könnyűfém keréktárcsák, a beltérben használt színbetétek és merész külső színek, mint a Tangerine Comet és az Acid Yellow árnyalatok közül. Merj különbözni!

Te adod a stílusát

carKONA_front_acid

Magabiztos és egyedi. A vadonatúj KONA-t úgy tervezték, hogy megforduljanak utána és felkeltse az érdeklődést. A magával ragadó merész külső formaterv, az erőt sugárzó felületek, a keskeny LED lámpatestek és az egyedi részletek kihangsúlyozzák az autó erős SUV egyéniségét.

Párosítsd össze!

KONA_interior_orange

A részletekre való különleges odafigyelés az, ami miatt a vadonatúj KONA ennyire különleges. Fedezd fel a kiváló minőségű anyagok által nyújtott kivételes kényelmet, amely érzéki és kifinomult érzéssel párosul. A beltér testreszabása során négy különböző színkombináció közül válaszhatod ki a saját stílusodhoz legjobban illőt. Nincsenek többé unalmas műszerfalak!

Fokozd tovább!

KONA_lay_Motor_3_3c

Tetszésed szerint. Teljesítmény, élmény és hatékonyság. A KONA esetében két nagy hatékonyságú, turbó feltöltésű benzinmotor közül választhatsz. A választék csúcsán a 177 lóerős 1.6-literes T-GDI motort található, amelyhez négykerék-meghajtás és hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT) társul. A duplakuplungos sebességváltó (DCT) az üzemanyag takarékosságot és a kézi kapcsolású sebességváltók használata által kínált vezetési élményt kombinálja az automata sebességváltók jelentette kényelemmel. A választékban megtalálható a kisebb, ugyanakkor erős, 120 lóerős, első kerék meghajtású 1.0-literes T-GDI benzinmotor. Ez a változat hatfokozatú kézi sebességváltóval kapható, amelyet a nagyobb üzemanyagtakarékosságra optimalizáltak. 2018-ban egy új 1.6-literes CRDi dízelmotorral bővül a választék.

Csúcstechnológia – Neked!

Kona_Navigation

A vadonatúj KONA az általad elvárt folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtja és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életet, mint például a head-up display, a vezeték nélküli telefontöltés, valamint a jobb láthatóságot és könnyebb kezelhetőséget biztosító nagyméretű, lebegő érintőképernyő.

Töltsd meg élettel!

Kona_Interior_Heckklappe_4c

A vadonatúj KONA-t úgy tervezték, hogy minden beleférjen, amire mozgalmas életed során szükséged lehet. Az utasok és a csomagok számára is rengeteg helyet kínál – kategória-első, 361 literes csomagtér kapacitással büszkélkedhet. Nem számít, miként kívánod felfedezni azt, hogy mi hajt, a KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtja és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer kiváló hangzást és stílusos utazást biztosít.

Forrás és további részletek: hyundai.hu/modellek/kona

Modell: