A képlet egyszerű

Csak vegyen egy mély lélegzetet!

3072x1728-baner-spring-campaine.jpg.ximg.l_12_m.smart

Tartozékok

Vonzó ajánlatok eredeti Renault tartozékokra.

3072x1728-baner-hodnik.jpg.ximg.l_6_m.smartTextilszőnyeg-szett
14 690 FT-tól

3072x1728-baner-bagaznik.jpg.ximg.l_6_m.smartAlumínium tetőrudak
36 990 FT-tól

A feltüntetett ár autója modelljének függvényében eltérő lehet.

Tavaszi átvizsgálás

1536x864_cyfra18-poprawka.png.ximg.l_4_m.smart

Szolgáltatásunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy részletesen megismerje és felmérje autója jelenlegi állapotát. Kövesse a Renault műhelyek karbantartásitanácsait, hogy meghosszabbítsa gépjárműve élettartamát és javítsa teljesítményét.

A tavaszi átvizsgálás 18 pontos átvizsgálásból áll, így Ön biztonságban hátradőlhet a szezon előtt. Átnézzük az autója legfontosabb részeit, hogy az készen álljon a zökkenőmentes utazásra.

Most mindez 5 990 forintért elérhető!

3072x1728-baner-spring-campaine3.png.ximg.l_12_m.smart

Klímatisztítás

Klímatisztítás – sokkal több, mint friss levegő

A tisztább beltéri levegőnek köszönhetően csökkenthető a fáradtság és növelhető a koncentráció a vezető számára, ugyanakkor egészségesebb környezetet biztosít az utasoknak. Ezért is fontos a légkondicionáló rendszeres karbantartása.

Tehát ha Ön is tapasztalja a következőket: allergiás reakciók megjelenése, a hűtés vagy fűtés hatékonyságának csökkenése, az ablakokon történő folyamatos párásodás vagy vízlecsapódás, akkor kérjük, látogasson el egyik műhelyünkbe, és ellenőriztesse légkondicionáló berendezését. Szakértőink mindenben segítenek.

Ózonos, illatosított klímatisztítás 9 990 Ft*-tól

* Az ár bruttó ár és tartalmazza az ÁFA-t. A klímatisztítás ára autója modelljének függvényében eltérhet. Pontos árajánlatért kérjük keresse, fel a legközelebbi Renault Márkakereskedést. Az ajánlat csak a kijelölt Renault Márkaszervizekben érvényes 2019.03.18. és 2019.06.30. között.

Új antiallergén Renault pollenszűrő
– sokkal több, mint friss levegő

Ön is érzett már autójában kellemetlen szagot, netán tapasztalta, hogy a szélvédő jobban párásodik vagy csak gyengébben teljesítenek a szellőzők? Ez azt jelentheti, hogy cserélni kell autójában a pollenszűrőt.

Az új antiallergén Renault pollenszűrő kiszűri a baktériumok és allergén anyagok 99,99% százalékát. Élvezze Ön és családja is a tökéletes biztonságot és kényelmet a Renault autójában.

3072x1728-baner-renault-tabela.png.ximg.l_12_m.smart3072x864-baner-renault.jpg.ximg.l_12_m.smart

A biofunkcionális pollenszűrő növeli az allergének, baktériumok, a penész és különböző részecskék elleni védelmet. Kiszűri az allergéneket és megakadályozza
a baktériumok és penészgombák bejutását az utastérbe. Ön nyugodtan koncentrálhat a vezetésre, az utasok pedig élvezhetik a tiszta levegőt, még a fokozottan légszennyezett városi környezetben is.

pdf

 

A szórólapon használt képek illusztrációk, a valóságban attól eltérhetnek. Az utastéri levegőszűrőt a gyártó által meghatározott karbantartási program szerint kell cserélni. A folyamatosan növekvő légszennyezettség és az utazási komfortérzet miatt azonban javasoljuk, hogy évente vagy 15 000 kilométerenként cserélje ki pollenszűrőjét. Az ajánlatban közölt információk tájékoztató jellegűek, modellnél, típusnál, felhasználásnál fogva teljesen eltérőek lehetnek. A bemutatott termékek nem minden típushoz érhetőek el. Részletes tájékoztatást a Renault Szerviztanácsadójától kérhet.
Forrás: renault.hu