Válassza Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával akár 3 999 000 forinttól EASY SERVICE karbantartással és 5 év garanciával!

Ismerkedjen meg a 7 személyes családi modellek legújabb generációjával

Családi támogatás

Tudjon meg minden fontos információt az autóvásárlási támogatásról

Felkeltette egyik 7 személyes modellünk az érdeklődését? Szeretne több információt megtudni a családi támogatás lehetőségeiről? Írjon márkakereskedésünknek, ahol kollégáink szívesen segítenek, bármilyen kérdése is van.

 

R-DAM_9452.jpg.ximg.l_6_m.smart

EASY SERVICE karbantartás

warranty.jpg.ximg.l_6_m.smart

  • A szervizszolgáltatás tartalmazza a GARANCIA+ és a teljes körű Renault Assistance szolgáltatásokon felül a gyártó által írt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig
  • A szolgáltatás személyre szabható 60 000 km-től 150 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra
  • A szolgáltatás védelmet nyújt a jövőbeni váratlan költségekkel, árváltozásokkal szemben, mivel előre kifizetésre kerül rögzített áron

További információkért forduljon Renault értékesítőjéhez.

Renault Grand Scenic

Elegancia és kényelem – 7 személlyel a fedélzeten

Forradalmi dizájn

renault-grand-scenic-rfa-ph1-overview-001.jpg.ximg.l_4_m.smart

Mivel a nagyobb családoknak is kijár, hogy egy stílusos autóban utazzanak, a Renault GRAND SCENIC is megújult külsőt kapott. Hagyja magát elcsábítani
a modern és elegáns vonalvezetéssel!

Családi, variálható és praktikus utastér

renault-grand-scenic-rfa-ph1-overview-002.jpg.ximg.l_4_m.smart

A 7 személyes kivitelben elérhető Renault GRAND SCENIC kényelmet és variálhatóságot biztosít minden utas számára.

Fejlett technológia

renault-grand-scenic-rfa-ph1-overview-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Fedezze fel újból a kényelem és a nyugalom nyújtotta örömöket! A Renault GRAND SCENIC modelleket a legfejlettebb rendszerekkel és vezetéstámogató funkciókkal szereltük fel.


 

Renault Espace

7 személyes high-tech SUV

Fedezze fel újra a komfortot

renault-espace-jfc-ph1-comfort-006.jpg.ximg.l_4_m.smart

Helyezze magát kényelembe a Renault ESPACE komfortos üléseinek egyikében. A különleges Panoramique Lumière® szélvédő fényben árasztja el a 7 személyes utasteret.

Közlekedés teljes nyugalomban

renault-espace-jfc-ph1-safety-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

A Renault ESPACE a legjobb színvonalú aktív és passzív biztonsági rendszerekkel van ellátva. Az innovatív eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak, amennyiben az autóban ülők biztonságát veszély fenyegeti.

Lelkesítő dizájn

renault-espace-jfc-ph1-design-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Az egyedi vonalvezetés, a határozott formák, a robusztus és harmonikus dizájn mind fokozzák a Renault ESPACE igazán elegáns és egyedi crossover-karakterét;Lépjen be az érzékek világába!

Az ajánlat 2019.07.01 napjától érvényes, minden Renault GRAND SCENIC Zen TCE 115 FAP gépkocsira esetén, magánszemélyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett ár a modell listaárából került kiszámításra használtautó beszámítás esetén az állami támogatás levonásával. A feltüntetett kedvezmény a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm.rendelet alapjánigényelhető, 2.500.000 Ft szerzési támogatást tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a kormányrendeletben meghatározott feltételekkel. A a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az ÁFA-t.
A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el.
A fenti ajánlatban foglalt Easy Service karbantartási csomag tartalmazza a Renault GRAND SCENIC karbantartását és ellenőrzéseit 5 év vagy 100.000 km eléréséig. A csomag magában foglalja a gyártó által előírt összes rendszeres szerviz költségét (alkatrész és munkadíjat is) 5 évig vagy 100.000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be korábban. Részletes információt a karbantartási csomagról a www.renault.hu oldalon talál.
Renault GRAND SCENIC Zen TCE 115 FAP vegyes fogyasztás, l/100 km: 6,6 – 6,9; CO2-kibocsátás g/km: 150 – 156, Renault ESPACE vegyes fogyasztás, l/100 km: 6,4 – 8,5; CO2-kibocsátás g/km: 169 – 193. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.
Forrás: renault.hu