High-tech crossover, akár 7 személyes kivitelben is!

espace_desktop-v2.jpg.ximg.l_full_m.smart

11 299 000 Ft-tól,
4,99 % THM*
havi 155 123 Ft-tól

1

2

renault-espace-jfc-ph1-initiale-paris-001.jpg.ximg.l_12_m.smart

Renault INITIALE PARIS

A Renault szakértelmének köszönhetően az ESPACE INITIALE PARIS verzió páratlan esztétikai és kényelmi szintet jelent az autózásban. A Renault ESPACE INITIALE PARIS utasterében az intenzív és fokozott élmények világában foglal helyet.

renault-espace-jfc-ph1-initiale-paris-002.jpg.ximg.l_12_m.smart

Intenzív élmények

Komfortos utazás, még egyedibb stílus. A Renault ESPACE INITIALE PARIS művészi szintre emeli a gondoskodást, biztosítva az autóban utazók maximális kényelmét. A nemes anyagok felhasználásával készült utastér hívogató és csábító. A belső tér kényelmét sokszorozza az ülések Nappa bőr kárpitja, valamint a különleges akusztikai komfort, amellyel igazi védőburokban érezheti magát.

renault-espace-jfc-ph1-initiale-paris-004.jpg.ximg.l_12_m.smart

Adja át magát az érzelmeknek!

Fedezze fel újból a vezetés élményét az egyedi Renault MULTI-SENSE® rendszerrel! Az innovatív technológiai megoldások egy új dimenzióba kalauzolnak el, még élvezetesebbé varázsolva az utazást. 4CONTROL® rendszer, szabályozható felfüggesztések, változó rásegítésű szervokormány, pontos és gyors váltók, belső hangulatot meghatározó világítás…
A MULTI-SENSE® rendszer az összes olyan rendszert egyesíti, amely az utazást hivatott élvezetesebbé tenni.

Fedezze fel a Renault ESPACE választékát!

3

Értékesítőink:

kovacs_pKovács Péter
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 202
Mobil: +36 30 664 47 76
peter.kovacs@meszlenyiauto.hu

gali_aGali Árpád
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 203
Mobil: +36 30 664 47 77
arpad.gali@meszlenyiauto.hu

Forrás és további információk: renault.hu

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.
A RENAULT mindent megtesz az észszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a honlapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.
Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.