Ismerje meg a vállalkozások számára létrehozott díjmentes Renault Pro+ országos szakértői hálózatunkat és fedezze fel a kedvezményes egyedi ajánlataikban rejlő lehetőségeket!

Renault Haszongépjárművek

Írjon nekünk

Melyik modell érdekli?

Szerezze meg az ideális kollégát készletről most kiemelt árkedvezménnyel és kedvező fix 0% THM-es finanszírozással*!

Renault PRO+

Testreszabott megoldások cégeknek

Több, mint 200 verzió és megannyi átalakítási lehetőség

renault-pro-reseau-specialise-003.jpg.jpg.ximg.l_4_m.smart

Szakértőink mindenben az Ön szolgálatára állnak

  • haszongépjárművekre specializálódott eladók
  • kijelölt ügyintéző az értékesítés utáni kapcsolattartáshoz
  • céges ügyfeleink számára fenntartott fogadózónák

renault-pro-reseau-specialise-004.jpg.jpg.ximg.l_4_m.smart

Megkönnyítjük a választást

  • kiállított haszongépjárművek nagy választéka
  • próbavezetés előzetes bejelentkezés nélkül
  • azonnali ajánlatok, beleértve az egyedi felépítményű járműveket is

renault-pro-reseau-specialise-002.jpg.jpg.ximg.l_4_m.smart

Vállalkozásának gondtalan működéséhez a következőket garantáljuk:

  • meghosszabbított műhely nyitvatartás
  • expressz átvizsgálás és azonnali diagnosztika
  • cseregépjármű biztosítása

Modelljeink

KANGOO Express
renault-kangoo-van-f61-nbi-ph2-range.png.ximg.l_3_m.smart

Új TRAFIC
renault-trafic.jpg.ximg.l_3_m.smart

Új MASTER
new-master.png.ximg.l_3_m.smart

R-DAM_1026406.jpg.ximg.l_12_m.smart

Európa meghatározó haszongépjármű gyártója

Különleges odafigyelést kapcsoltunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, hogy a legnagyobb minőségű szolgáltatást kapják ügyfeleink minden szektorban. Minden járművünk széles kínálattal rendelkezik gyárilag is, de a helyi gyártók további lehetőségeket kínálnak.

A Renault 1998 óta piacvezető a haszongépjármű piacon. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy modelljeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényére professzionális megoldást tudunk kínálni.

Felépítményeink

renaultfelepitmeny1.jpg.ximg.l_12_m.smart

A különböző munkák, különböző igényeket követelnek, de a Renault haszongépjárművei mindenki számára képesek megoldást nyújtani.

Írjon nekünk

Melyik modell érdekli?

A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.01.01 után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében zártvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 35 %, futamidő: 36-48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 3 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 0%. A THM meghatározása a finanszírozási feltételek figyelembevételével, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 Korm. rendelet alapján történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami elérhető a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.
Forrás: renault.hu