Renault haszonjármű ajánlatunk: fix 0% THM* NHP Hajrá finanszírozás

Renault Haszongépjárművek

Írjon nekünk

Melyik modell érdekli?

Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási forma a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Renault haszongépjármű modellen elérhető. Az ajánlat 35% önerő befizetésétől 24-48 hónapos futamidőre igényelhető, 1 000 000 Ft minimum finanszírozott összeg esetén, amely során a havidíj pontosan megállapítható, így biztosítva a hosszútávú kiszámíthatóságot!

Testreszabott megoldások cégeknek

Renault PRO+

Több, mint 200 verzió és megannyi átalakítási lehetőség

renault-pro-reseau-specialise-003.jpg.jpg.ximg.l_4_m.smart

Szakértőink mindenben az Ön szolgálatára állnak

  • haszongépjárművekre specializálódott eladók
  • kijelölt ügyintéző az értékesítés utáni kapcsolattartáshoz
  • céges ügyfeleink számára fenntartott fogadózónák

renault-pro-reseau-specialise-004.jpg.jpg.ximg.l_4_m.smart

Megkönnyítjük a választást

  • kiállított haszongépjárművek nagy választéka
  • próbavezetés előzetes bejelentkezés nélkül
  • azonnali ajánlatok, beleértve az egyedi felépítményű járműveket is

renault-pro-reseau-specialise-002.jpg.jpg.ximg.l_4_m.smart

Vállalkozásának gondtalan működéséhez a következőket garantáljuk:

  • meghosszabbított műhely nyitvatartás
  • expressz átvizsgálás és azonnali diagnosztika
  • cseregépjármű biztosítása

Modelljeink

KANGOO Express
renault-kangoo-van-f61-nbi-ph2-range.png.ximg.l_3_m.smart

Új TRAFIC
renault-trafic.jpg.ximg.l_3_m.smart

Új MASTER
new-master.png.ximg.l_3_m.smart

R-DAM_1026406.jpg.ximg.l_12_m.smart

Európa meghatározó haszongépjármű gyártója

Különleges odafigyelést kapcsoltunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, hogy a legnagyobb minőségű szolgáltatást kapják ügyfeleink minden szektorban. Minden járművünk széles kínálattal rendelkezik gyárilag is, de a helyi gyártók további lehetőségeket kínálnak.

A Renault 1998 óta piacvezető a haszongépjármű piacon. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy modelljeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényére professzionális megoldást tudunk kínálni.

Felépítményeink

renaultfelepitmeny1.jpg.ximg.l_12_m.smart

A különböző munkák, különböző igényeket követelnek, de a Renault haszongépjárművei mindenki számára képesek megoldást nyújtani.

Írjon nekünk

Melyik modell érdekli?

*A finanszírozási ajánlat kizárólag nem fogyasztók által, 2020.06.01. után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forintalapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 35%, futamidő: 24-48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 1 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 0%. A THM meghatározása a finanszírozási feltételek figyelembevételével, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 Korm. rendelet alapján történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el.
A programban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott feltételeknek. A mindenkor hatályos terméktájékoztató megtalálható a http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp weboldalon.
A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.
Forrás: renault.hu