Innováció minden nap

REN_LCV_TRAFIC_18Osz_A5-Fekvo_Dealer_Press

7 188 200 Ft-tól

2,50 % THM

havi 78 552 Ft-tól

Trafic.JPG.ximg.l_4_m.smart

2,5% THM finanszírozási akció!

Éljen a lehetőséggel és használja ki legújabb finanszírozási akciónkat, hogy egy vadonatúj Renault haszongépjármű tulajdonosa lehessen.

00068831.JPG.ximg.l_4_m.smart

Professzionalizmus minden téren

Olyan kishaszonjárművet szeretne, amely megfelel a mindennapi elvárásainak? Bízzon a Renault TRAFIC-ban! Dinamikus és robusztus vonalai is azt sugallják, hogy az autó tartós, mindennapi igénybevételre készült.

renault-trafic-X82ph1-features-comfort-001.JPG.ximg.l_4_m.smart

Kényelem – az igényeire szabva

Állítható ülések és kormány, számos rakodóhely és gazdag felszereltség: mi mindenre gondoltunk azért, hogy biztosítsuk a kényelmes közlekedést és munkavégzést.

renault-trafic-X82ph1-features-layout-001.JPG.ximg.l_6_m.smart

Testreszabható kialakítás

Használja ki a lehető legjobban a Renault TRAFIC-ban rendelkezésre álló teret! Számos olyan praktikus megoldást kínálunk, amelyek segítségével az autó biztosan meg fog felelni minden igénynek.

renault-trafic-X82ph1-features-safety-001.JPG.ximg.l_6_m.smart

Számunkra az ön biztonsága a legfontosabb!

Vezessen nyugodtan! A Renault TRAFIC-ban a legújabb biztonsági rendszerek állnak rendelkezésre. Ezen rendszerek között megtalálható az új generációs ESC is, amely segít a sofőrnek az autó stabilitásának megtartásában és a nyomvonal biztonságos korrigálásában.

Professzionális ügyfelek

Haszonjárműveink és testreszabható szolgáltatásaink

Spóroljon meg értékes időt és egyszerűsítse életét!

renault-professionnels-carrosses-002.jpg.ximg.l_6_m.smart

Haszonjárművek speciális karosszériával

Speciális kialakítású járműre van szüksége? Szerződéses átalakító partnereinknek köszönhetően akár kifejezetten az ön igényeire szabott Renault TRAFIC-kal is fejlesztheti vállalkozását.

renault-pro-plus.jpg.ximg.l_6_m.smart

Renault Pro+ ajánlatunk

Ismerje meg Renault Pro+ ajánlatainkat, amelyek professzionális ügyfeleknek szánt globális és testreszabható szolgáltatásokat tartalmaznak.

Értékesítőink:

kovacs_pKovács Péter
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 202
Mobil: +36 30 664 47 76
peter.kovacs@meszlenyiauto.hu

gali_aGali Árpád
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 203
Mobil: +36 30 664 47 77
arpad.gali@meszlenyiauto.hu

A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2018. október 1. és 2018. december 31. között megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetében. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 2,44%, devizanem: forint, önerő: minimum 25 %, futamidő 24- 60 hó, THM: 2,5 %, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

A bemutatott autó illusztráció.

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.
A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a honlapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.
Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.
Forrás: renault.hu