Gondoskodjon autójáról Total Ineo First 0w30 motorolajjal, és nyerjen havonta egy 4 csillagos, 2 személyes, frissítő wellnesshétvégét!

jatek

Most cseréltessen Citroën típusú autójában motorolajat márkaszervizünkben! Válassza a TOTAL Quartz Ineo First 0w30 típusú motorolajat, és regisztráljon a jatek.total.hu oldalon, ahol adatai megadásával részt vesz a játékban. Kérjük, a vásárlást igazoló blokkot mindenképpen őrizze meg a játék időtartama alatt!

ineo-first-245x300

A játék időtartama: 2019. 04. 15. – 07. 13.

regisztracio

Nyeremények

3 db 2 éjszakás Wellness hétvége félpanziós ellátással a Siófoki Azúr Hotel****-ben

A Hotel Azúr **** kényelmes, erkélyes szobáival, 3500 m2 alapterületű wellness központtal, saját stranddal és számos gyerekbarát szolgáltatással várja vendégeit.

Külső- és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig), pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-taposó tesz még élvezetesebbé.

A kulináris élvezetekről a szálloda kiváló szakács csapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellett, a fitness – és wellness ételek széles választéka közül válogathatnak

image_89_large

Tavaszi felfrissülés korlátlan wellness használattal

Az 1000 m2-es vízfelületű wellness központban, belső és külső élmény- és gyermekmedencék, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzkamra, sókamra, illatkamra, Kneipp-taposó, valamint fitness terem szolgálja a felüdülést. A kültéri medencék a nyári időszakban működnek.

Sorsolás időpontja

1. sorsolás: 2019.05.13.

2. sorsolás: 2019.06.10.

3. sorsolás: 2019.07.15.

A felhasználó csak abban az esetben vehet részt a játékban, amennyiben a Játékszabályzatban szereplő szervizek egyikében a helyszínen, újonnan vásárol TOTAL Quartz Ineo First 0w30 típusú motorolajat, és azt a helyszínen Citroën típusú autójába tölteti.  A Nyereményjátékban más TOTAL motorolaj vagy egyéb motorolaj vásárlásával nem lehet részt venni. A felhasználó a máshol vásárolt (nem a Játékban részt vevő szervizekben vásárolt) motorolajat a szervizek egyedi cégpolitikájában foglaltaknak megfelelően kicseréltetheti, de a Nyereményjátékban nem vehet részt.

Forrás és további részletek: http://jatek.total.hu/