Az új C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhatunk, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált! Az új Citroën C3 opcióként rendelhető Advanced Comfort ülései és az elsőrangú felfüggesztés kivételes kényelmet garantálnak. Intuitív technológiai megoldások könnyítik a vezetést, köztük több innovatív kapcsolódási lehetőség és 12 vezetést segítő rendszer, melyek mindegyike igen hasznosnak bizonyul a mindennapi életben.

Az új Citroën C3 2020 szeptembertől tekinthető meg a márkakereskedésekben.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ CITROËN C3 MODELLT!

001

DESIGN

Az új Citroën C3 olyan sokoldalú városi autó, melybe tipikusan első látásra beleszeret az ember. Nem is csoda, hiszen egy különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedő, igazán egyedi felépítésű modellről beszélünk!

003

ÁTHATÓ TEKINTET

Az új Citroën C3 megjelenése új szakaszt nyit a márka modelljeinek stílusában. Hangsúlyosabb, dinamikusabb orr-részét az CXPERIENCE tanulmányautó ihlette.

face-avant_625x400.340157

97-FÉLE KÜLSŐ STÍLUSKOMBINÁCIÓ

ALAKÍTSA KI SAJÁT CITROËN C3 MODELLJÉT!

7-FÉLE KÜLSŐ SZÍN

Két új szín, az Elixir vörös és a Spring Blue egészíti ki a már ismert színeket (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín és Hófehér)

teintes-carosserie2_625x400.340893

4 SZÍNCSOMAG

Az opcionális színcsomagok által az első ködfényszórók kerete és az Airbump® elemeken a dekoráció színe személyre szabható.
A fekete, a fehér és a piros mellett új árnyalat az Emerald, illetve a C-SERIES speciális széria modelljein a mélyvörös.

 004

4 TETŐSZÍN

Az Opálfehér, az Onyx fekete és a Rali piros mellett megjelenik az új trendi EmErald. A tető színe megegyezik a tükörházakéval és a C oszlop díszítésével.
Egyes felszereltségi szinteken opcióként rendelhető a színezett tető opció. A Shine felszereltségi szinten akarosszéria színétől függően az Opálfehér vagy az Onyx fekete tetőszín az alapfelszereltség része.

3 TETŐMATRICA

Rali piros, Emerald vagy Techwood – saját ízlése szerint választhat opcióként tetőmatricát is: a 3 grafikai megoldás valamelyikével az új Citroën C3
tetejét díszítheti.

005

3 BELSŐ HANGULAT

A szériában kínált belső hangulatokon kívül az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól.

006

Az Emerald belső hangulat dinamikusabb stílusa a bőrhatású szövet megoldásoknak és a műszerfalon végighúzódó bőrhatású fekete szövetbetétnek köszönhető.

A Techwood csomag finom érintésű anyagai a prémium kategóriát idézik. A skandináv ihletésű, famintázatú díszcsík, az ülések felső részének világos árnyalata kifejezetten elegáns hangulatot teremt az utastérben.

300 LITERES CSOMAGTARTÓ ÉS SZÁMOS RAKODÓHELY

007

Az új Citroën C3-ban otthon érzi magát az ember. A tárolóhelyeket a tervezők a lehető legfunkcionálisabb módon és a harmonikus összképet szem előtt tartva igyekeztek kialakítani.
Az ötletes középső tároló, melynek köszönhetően elöl rengeteg hely szabadult fel, egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval egészül ki. A tárolóhelyek belseje világos színű, így a színkontrasztnak köszönhetően könnyen megtalálhatók pl. az aprócikktárolóban elhelyezett tárgyak. Az új Citroën C3 a csomagtartó-kapacitásban sem ismer kompromisszumot: a csomagtartó űrtartalma nem kevesebb mint 300 liter.

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Forrás és további információk: Citroen.hu