3 autó, ami mindent tud, amire csak szükség van!Íme az első fotók az Új Sandero ferdehátú és Stepway kiviteléről, illetve a négyajtós Új Loganról!

Ezek a teljesen új, 3. generációs modellek modernebb megjelenésűek és magasabb felszereltségűek, ugyanakkor megtartják a márka olyan ismert alapértékeit, mint egyszerűség és megbízhatóság.

2021-dacia-logan

Modern és dinamikus vonalvezetés

Az Új Sandero markáns kialakítású kerékjárati ívei hangsúlyozzák a modell erős személyiségjegyeit, emellett a karosszéria vonalvezetése kifinomultabb, ami a döntöttebb szélvédőnek és az alacsonyabb tetővonalnak köszönhető. A változatlan hasmagasság ellenére az Új Sandero alacsonyabb és stabilabb hatást kelt, amit az autó szélesebb nyomtávja okos.

A magasabb építésű Új Sandero Stepway ezentúl is a Dacia kínálat sokoldalú városi crossoverje marad, de megjelenésében jobban elkülönül az alapmodelltől. Elölről azonnal felismerhető a motorháztető hangsúlyosabb domborításairól, a hűtőrács Stepway feliratáról és az első ködfényszórók feletti lökhárítóbetétekről.

dacia-sandero-et-sandero-stepway-2020 (1)

Az Új Logan nyújtott sziluettje magára vonja a figyelmet: a karosszéria lágyabb és dinamikusabb vonalakat kapott, a lejtősebb tető és a kissé magasabb övvonal friss formákkal gazdagítja a négyajtós modellt. Az új Sandero-hoz hasonlóan az Új Logan is megkapja az új, Y-alakú fényjegyeket, illetve az olyan, gondosan tervezett minőségi részleteket, mint például az új ajtókilincsek.

Új, egyedi fényjegyek

Most első alkalommal jelennek meg a kínálatban a Dacia új, Y-alakú első és hátsó fényjegyei, amellyel ez a három, új generációs modellünk közös, azonnal felismerhető arculatot kap.

dacia-sandero-et-sandero-stepway-2020

Az Új Sandero, Új Sandero Stepway és Új Logan modellek hivatalos, online bemutatójára 2020. szeptember 29-én kerül sor.

Az Új Sandero és Új Sandero Stepway magyarországi forgalmazása 2021. első hónapjaiban indul.

Az Új Logan bevezetése 2021. második félévében várható.

Forrás: Renault Hungária