A minőségi időtöltéshez.

Különböző családoknak különböző autóra van szüksége.

De mindegyiket ugyanúgy hívják: a vadonatúj Santa Fe.

Örüljünk a sokféleségnek.

Minden család más. Tudjuk, hogy csak úgy alkothatunk tökéletes családi autót, ha jól ismerjük, mire van szüksége a családoknak.

Stílusosan kifinomult

Jellegzetes és elegáns, a vadonatúj Hyundai Santa Fe a prémium minőséget tágas kényelemmel és nagy, merész megjelenéssel ötvözi.

A vadonatúj Santa Fe-t úgy terveztük meg, hogy megfeleljen bármely modern család összes igényének.

Határozottan kifejező

highlight_style_list_1

Elölről nézve a szembetűnő összetett lámpák és a kaszkádos hűtőrács, a Hyundai védjegyei sportosan elegáns benyomást keltenek.

exterior_rear_sub1_on

HTRAC™ összkerék meghajtás

Rossz idő? Hajtűkanyarok? Semmi gond. A vadonatúj Santa Fe innovatív HTRAC™ négykerék-meghajtással rendelkezik a jobb kezelhetőség és kanyarstabilitás érdekében – így a csúszós városi utcákon és a kátyús vidéki utakon is biztonságosabb és nyugodtabb vezetést tesz lehetővé.

highlight_deatil

Külső

Erőteljes, jellegzetes vonalvezetésével és merész, magabiztos formatervezési nyelvével a vadonatúj Santa Fe látványa önmagáért beszél.

exterior_car_side

Kifinomult kényelem

A nyugodt, kifinomult és tágas beltér kiváló minőségű anyagból áll és úgy alakították ki, hogy kényelmes, nyugodt vezetési élményt nyújtson.

interior_color_1

Önt és szeretteit védelmezve

A vadonatúj Santa Fe a továbbfejlesztett nagy szilárdságú acél merevségének és nagyfokú energia elnyelő képességének köszönhető védi utasait még ütközés esetén is. Hat légzsák is tartozik hozzá: kettő elöl, kettő oldalt és két függönylégzsák az első és hátsó üléssor között, a sofőr és az utasok védelme érdekében.

safety_desc

Fedezze fel a kivételes minőség érzését, amelyet a gondosan szabott, puha érintésű anyagok kivételes tulajdonságai nyújtanak. Töltsön minőségi időt szeretteivel – kényelemben.

interior_section_img_1

Felülnézeti kamera rendszer

Szűk a parkolóhely? Kicsi az autómosó? Nem probléma. A vadonatúj Santa Fe felsőnézeti kamerarendszere segít könnyebben és biztonságosabban manőverezni szűk helyeken. Stratégiai pontokon elhelyezett kamerák használatával ez a fejlett biztonsági berendezés 360°-os rálátást biztosít Önnek a gépjármű környezetére, így Ön pontosan látja, mit csinál.

convenience_tab_typeB_view_1

Hajtáslánc teljesítménye
Az akár 200 LE teljesítménnyel is elérhető vadonatúj Santa Fe kétféle dinamikus erőforrás közül kínál választási lehetőséget: egy dízel és egy benzines változat. A motorokat úgy alakították át, hogy teljesítsék az új Euro 6C kibocsátási követelményeket – az ebből eredő jobb égés miatt hatékonyabb üzemanyag felhasználás mellett minimális a hajtáslánc súrlódásos vesztesége.
motor
Forrás és további részletek: https://www.hyundai.hu/modellek/santa-fe