Az Új Hyundai Tucson.

exterior_car_rear

Hyundai Tucson már 5 999 000 Ft-tól

A kemény munka kifizetődik.

  • Friss, új külső formaterv
  • Lenyűgöző komfort
  • Zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségek
  • Fejlett vezetéstámogató rendszerek

Fedezze fel az új Tucson-t

Felfrissített, merészebb formaterv, rengeteg új, intelligens technológiával és a legújabb fejlett vezetéstámogató rendszerekkel ötvözve,kompakt SUV modellünk jobb mint valaha

Kifinomult, folyékony formanyelv

A merész és sportos megjelenést kifinomult, lendületes felületeinek, határozottan megrajzolt vonalainak és kiegyensúlyozott arányainak köszönheti.

8”-os Navigációs rendszer

highlight_tab_typeA_view_1

Az új Tucson utasterében az egyik nagy változás

a 8”-os navigációs képernyő. A könnyű kezelhetőség érdekében tökéletes helyen elhelyezve, az átmenet nélküli érintőképernyő lebeg a műszerfal fölött. Ez a kialakítás lehetővé teszi a multimédiás információk magasabban és az Ön látótengelyéhez közelebb történő megjelenítését. Élvezze a gyors hozzáférést az infotainment és a navigációs rendszerhez, a Live Services szolgáltatásokhoz, az Apple CarPlay™ and Android Auto™ rendszerekhez.

Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. bejegyzett védjegye.
Az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Különlegesen kidolgozott beltér

highlight_tab_typeB_view_3

Dőljön hátra és engedje el magát, az új Tucson dönthető hátsó ülésekkel bőséges helyet biztosít öt felnőtt számára. Fedezze fel a gépjármű utasterének minden pontján kiváló minőségű anyagok jelenlétének és a puha érintésű felületeknek köszönhető kivételes komfortérzetet, mely örömmel és a kifinomultság érzésével tölti el.

Flexibilis raktér

Tágas és praktikus Az új Tucson nagyvonalú, 513 literes csomagtérrel rendelkezik. A variálható csomagtér egyszerűen bővíthető – a 60:40 arányban osztott hátsó üléseket másodpercek alatt egyetlen mozdulattal előre döntheti. Teljesen lehajtott ülésekkel tágas, 1 503 literes csomagtér áll rendelkezésére.

Áramvonalas formaterv

exterior_car_front

Az új Tucson elegáns megjelenése nem csupán a látványt szolgálja. Úgy tervezték, hogy a jobb légellenállási tényezőnek köszönhetően kevesebb üzemanyagot fogyasszon. További aerodinamika fejlesztés az első lökhárító alsó vonala, az A-oszlop csökkentett görbülete, a hátsó légterelő oldalsó elemei és az alváz aerodinamikai optimalizálása.

Tágas és jellegzetes

interior_color_1

Az új Tucson kifinomult belterében található új, üde díszítőelemek az átdolgozott utasteret még kényelmesebbé és tágasabbá teszik. A teljesen új műszerfal kiváló minőségű puha tapintású anyagból készült, amely kétsoros varrásával hangulatosabb és jó minőségérzetet teremt. Válasszon a négy különböző belső színvilág közül, amelyek jellegzetessége az új, ízléses, dombornyomott bőr- és textil kárpitok, valamint a háromdimenziós szövetbetétek.

A részletekre fordított figyelem, a kivételes tágasság és kényelem lenyűgöző elegye az, amely annyira különlegessé teszi az új Tucson belterét. Az ergonómikus belső kialakítás felfrissült új, puha tapintású anyagokkal és kifinomult színválasztékkal.

Fedezze fel a beltér főbb tulajdonságait

interior_section_img_1

Az új Tucson az Ön által elvárt zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségeket biztosítja és fel van szerelve a legfrissebb innovatív technológiákkal, hogy kényelmesebbé tegye a vezetést az Ön számára.
Fedezzen fel néhány, a kategóriájában egyedülálló funkciót az alábbi, kiemelt területeken.

Teljesítmény

Az új Tucson a legmodernebb hajtáslánc kínálattal rendelkezik, amelyet a CO2 kibocsátás csökkentése érdekében optimalizáltak. Az összes motor megfelel a legújabb Euro 6D-Temp kibocsátási előírásoknak.

Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT)

performance_tab_view_1

A Hyundai hétfokozatú duplakuplungos sebességváltója az üzemanyag-takarékosságot és a kézi kapcsolású sebességváltók használata által kínált vezetési élményt kombinálja az automata sebességváltók jelentette kényelemmel.

csak bizonyos motor típusokkal együtt érhető el
* A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A hirdetésben feltüntetett ár ajánlott fogyasztói ár, ami a Hyundai Tucson FL 1.6 GDi 2WD M/T 132 LE Life modellre vonatkozik és visszavonásig érvényes. Forgalmi
viszonyoktól függően a fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,88 l/100 km; CO2-kibocsátás: 179 g/km. Az 5 év garancia részletes feltételeiről, kérjük, tájékozódjon a www.hyundai.hu oldalon!
** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.). A szolgáltatás közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 55.236 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.321.160 Ft, a lízing teljes díja: 321.160 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 4,16%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 3,86% kamatfelár, azaz 3,99%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019.03.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Forrás és további részletek: hyundai.hu/modellek/tucson