Új Renault MEGANE család

 Technológia a siker útján

Válassz készletről most, hiszen augusztusban 0% THM-es finanszírozással választhatod ki MEGANE modelled!

Modell:

megane-grandcoupe.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE GrandCoupé
4 399 000 Ft-tól, 0% THM-mel

megane.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE
4 399 000 Ft-tól, 0% THM-mel

megane-grandtour.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE Grandtour
4 599 000 Ft-tól, 0% THM-mel

Új MEGANE

Technológia a siker útján

renault-megane-bfb-ph1-design-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Magával ragadó dizájn!

A különleges, egyedi elrendezésű lámpák, a dinamikus és érzéki formákkal párosulva kiegyensúlyozott összhatást keltenek – az Új Renault MEGANE első pillantásra elvarázsolja önt is. A feszes hátsó kerékívek hangsúlyozzák a precíz vonalvezetést, így kölcsönözve sportos és elegáns kiállást az autó egészének. Szeretne kitűnni a tömegből? Foglaljon helyet az Új Renault MEGANE volánja mögött és élvezze a könnyed, gondtalan vezetést!

renault-megane-bfb-ph1-design-008.jpg.ximg.l_4_m.smart

Kiemelkedő technológia!

Fedezze fel a kifinomult és technológiailag fejlett Új Renault MEGANE belsejét. Egy repülőgép pilótafülkéjére emlékeztető utastér hívja önt a teljesen új vezetési élmény felfedezésére. Ismerkedjen meg a számos új innovatív és intuitív technológiával. A MULTI-SENSE® segítségével kiválasztja a személyiségéhez leginkább illő vezetési módot. A színes head-up display, a 8,7″-es R-LINK 2® multimédia rendszer és a számos vezetéstámogató eszköz, mind az ön kényelmét és biztonságát szolgálja. Hagyja, hogy az Új Renault MEGANE magával ragadja!

renault-megane-bfb-ph1-design-002.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE GT!

Érezze a 4Control® technológiának köszönhető páratlan vezetési élményt. A 4Control® négykerék-kormányzás egyedülálló a maga kategóriájában, amely lehetővé teszi a hátsó kerek elfordulását is, hogy minden helyzethez alkalmazkodni tudjanak. A Renault Sport mérnökei által tervezett futómű biztosítja a sportos menetteljesítményt, melynek eredményeként a vezetés még soha nem volt ennyire pontos a kanyargós utakon. A mindennapos városi kalandok során is kiemelkedő élményben lesz része! Készen áll erre az új, izgalmas tapasztalatra? Az Új Renault MEGANE GT garantálja az adrenalinfröccsöt!

Új MEGANE Grandtour

Technológia a siker útján

mk4_1316x740.jpg.ximg.l_4_m.smart

Válassza az egyediséget!

Dinamikus és elegáns, az Új Renault MEGANE Grandtournak van stílusa! Alacsony és széles építésének köszönhetően kiváló úttartással rendelkezik. Kiegyensúlyozott arányok, érzéki formák, precíz vonalak, eloxált alumínium hosszanti tetődíszlécek, egyedi 3D LED fényjegyek elöl és hátul: másra már nincs is szüksége, hogy magára vonzza a tekinteteket!

renault-megane-estate-kfb-reveal-004.jpg.ximg.l_4_m.smart

Használja ki a belső variálhatóságát!

A stíluson felül az Új Renault MEGANE Grandtour kivételes variálhatósággal is bír. Kategóriagyőztes rakodási hossz, óriási méretű és rekeszekre osztható csomagtartó, sík padlóvá dönthető hátsó üléstámlák és oldalsó tárolóhelyek várják a család minden tagját. Tervezőink mindenre gondoltak a hétköznapok könnyebbé tételéhez!

renault-megane-estate-kfb-reveal-005.jpg.ximg.l_4_m.smart

Fedezze fel a fedélzeti technológiákat!

Foglaljon helyet a vezetőülésben, amely pilótafülke kialakításának köszönhetően a vezetés élvezetét szem előtt tartó világba kalauzolja önt. Head-up display, 7″-os testreszabható TFT műszerfal, 8,7″-os R-Link 2® érintőképernyő: az Új Renault MEGANE Grandtour ultramodern és intuitív vezetési élmény kínál.

Új MEGANE GrandCoupé

Technológia a siker útján

00108914.jpg.ximg.l_4_m.smart

Harmóniára és eleganciára tervezve

Az Új Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetben lenyűgöző. A harmonikus és elegáns dizájn magára vonzza a tekinteteket. A karcsú vonalak, a hosszú motorháztető és a hangsúlyos kerékdobok dinamikus megjelenést keltenek. A különleges első és hátsó fényjegyek az egyediséget fejezik ki. A nagyméretű, nyitható panoráma üvegtetőnek köszönhetően az utastér fényárban úszik.

renault-lff-ph1-reveal-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Fejlett technológia

Az Új Renault MEGANE GrandCoupé számos felszereltsége a magasabb kategóriás járművekből érkezett, hogy kivételes vezetési élményt és kényelmet biztosítson önnek. Rendelkezésre áll az R-LINK 2® multimédia rendszer, amely a legmodernebb technológiákat kínálja és a MULTI-SENSE® rendszer, amelynek köszönhetően személyre szabhatja autóját attól függően, hogy milyen vezetési stílust kedvel. Foglaljon helyet a volán mögött és fedezze fel a vezetés szenvedélyét!

00108912.jpg.ximg.l_4_m.smart

Vezessen könnyedén és gondtalanul!

Az Új Renault MEGANE GrandCoupé modern vezetéstámogató rendszerekkel rendelkezik, így az utazás stresszmentes és biztonságos lesz. Adaptív tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, sebességkorlátozó táblák felismerése, automata távolsági fényszóróvezérlés, aktív vészfékező rendszer, holttérfigyelő rendszer, elektromos csomagtérnyitás… Mérnökeink az Új Renault MEGANE GrandCoupét a legújabb technológiákkal és praktikus funkciókkal szerelték fel.

Értékesítőink:

kovacs_pKovács Péter
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 202
Mobil: +36 30 664 47 76
peter.kovacs@meszlenyiauto.hu

gali_aGali Árpád
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 203
Mobil: +36 30 664 47 77
arpad.gali@meszlenyiauto.hu

*A feltüntetett 4 399 000 Ft-os indulóár Renault MEGANE Berline és GrandCoupe Life 1,6 SCe 114 verzióra, a 4 599 000 Ft-os indulóár a Renault MEGANE Grandtour Life 1,6 SCe 114 verzióra vonatkozik a készlet erejéig, használtautó-beszámítás esetén. Renault Crédit 0% THM: az ajánlat Renault MEGANE modellekre érvényes. Az akciós finanszírozás a 2018.08.01-től megkötött vevőszerződésekre érvényes, visszavonásig. Az akciós finanszírozás változó kamatozású, forintalapú konstrukció, a feltüntetett 0% THM minimum 50% önerő és maximum 24 hónap futamidő esetén érvényes, és az ajánlat egyedi hitelképesség-vizsgálat függvényében érvényes.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el. MEGANE Life 1,6 SCe 114 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,3-6,4; CO2-kibocsátás g/km: 142-144 NEDC-ciklus szerint.

Forrás: renault.hu