Új Renault MEGANE család

 Technológia a siker útján

Találja meg kedvencét az Új MEGANE család választékában és ismerje meg kedvező ajánlatainkat!

Modell:

megane-grandcoupe.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE GrandCoupé
4 299 000 Ft-tól

megane.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE
4 299 000 Ft-tól

megane-grandtour.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE Grandtour
4 499 000 Ft-tól

Új MEGANE

Technológia a siker útján

renault-megane-bfb-ph1-design-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Magával ragadó dizájn!

A különleges, egyedi elrendezésű lámpák, a dinamikus és érzéki formákkal párosulva kiegyensúlyozott összhatást keltenek – az Új Renault MEGANE első pillantásra elvarázsolja önt is. A feszes hátsó kerékívek hangsúlyozzák a precíz vonalvezetést, így kölcsönözve sportos és elegáns kiállást az autó egészének. Szeretne kitűnni a tömegből? Foglaljon helyet az Új Renault MEGANE volánja mögött és élvezze a könnyed, gondtalan vezetést!

renault-megane-bfb-ph1-design-008.jpg.ximg.l_4_m.smart

Kiemelkedő technológia!

Fedezze fel a kifinomult és technológiailag fejlett Új Renault MEGANE belsejét. Egy repülőgép pilótafülkéjére emlékeztető utastér hívja önt a teljesen új vezetési élmény felfedezésére. Ismerkedjen meg a számos új innovatív és intuitív technológiával. A MULTI-SENSE® segítségével kiválasztja a személyiségéhez leginkább illő vezetési módot. A színes head-up display, a 8,7″-es R-LINK 2® multimédia rendszer és a számos vezetéstámogató eszköz, mind az ön kényelmét és biztonságát szolgálja. Hagyja, hogy az Új Renault MEGANE magával ragadja!

renault-megane-bfb-ph1-design-002.jpg.ximg.l_4_m.smart

Új Renault MEGANE GT!

Érezze a 4Control® technológiának köszönhető páratlan vezetési élményt. A 4Control® négykerék-kormányzás egyedülálló a maga kategóriájában, amely lehetővé teszi a hátsó kerek elfordulását is, hogy minden helyzethez alkalmazkodni tudjanak. A Renault Sport mérnökei által tervezett futómű biztosítja a sportos menetteljesítményt, melynek eredményeként a vezetés még soha nem volt ennyire pontos a kanyargós utakon. A mindennapos városi kalandok során is kiemelkedő élményben lesz része! Készen áll erre az új, izgalmas tapasztalatra? Az Új Renault MEGANE GT garantálja az adrenalinfröccsöt!

Új MEGANE Grandtour

Technológia a siker útján

mk4_1316x740.jpg.ximg.l_4_m.smart

Válassza az egyediséget!

Dinamikus és elegáns, az Új Renault MEGANE Grandtournak van stílusa! Alacsony és széles építésének köszönhetően kiváló úttartással rendelkezik. Kiegyensúlyozott arányok, érzéki formák, precíz vonalak, eloxált alumínium hosszanti tetődíszlécek, egyedi 3D LED fényjegyek elöl és hátul: másra már nincs is szüksége, hogy magára vonzza a tekinteteket!

renault-megane-estate-kfb-reveal-004.jpg.ximg.l_4_m.smart

Használja ki a belső variálhatóságát!

A stíluson felül az Új Renault MEGANE Grandtour kivételes variálhatósággal is bír. Kategóriagyőztes rakodási hossz, óriási méretű és rekeszekre osztható csomagtartó, sík padlóvá dönthető hátsó üléstámlák és oldalsó tárolóhelyek várják a család minden tagját. Tervezőink mindenre gondoltak a hétköznapok könnyebbé tételéhez!

renault-megane-estate-kfb-reveal-005.jpg.ximg.l_4_m.smart

Fedezze fel a fedélzeti technológiákat!

Foglaljon helyet a vezetőülésben, amely pilótafülke kialakításának köszönhetően a vezetés élvezetét szem előtt tartó világba kalauzolja önt. Head-up display, 7″-os testreszabható TFT műszerfal, 8,7″-os R-Link 2® érintőképernyő: az Új Renault MEGANE Grandtour ultramodern és intuitív vezetési élmény kínál.

Új MEGANE GrandCoupé

Technológia a siker útján

00108914.jpg.ximg.l_4_m.smart

Harmóniára és eleganciára tervezve

Az Új Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetben lenyűgöző. A harmonikus és elegáns dizájn magára vonzza a tekinteteket. A karcsú vonalak, a hosszú motorháztető és a hangsúlyos kerékdobok dinamikus megjelenést keltenek. A különleges első és hátsó fényjegyek az egyediséget fejezik ki. A nagyméretű, nyitható panoráma üvegtetőnek köszönhetően az utastér fényárban úszik.

renault-lff-ph1-reveal-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Fejlett technológia

Az Új Renault MEGANE GrandCoupé számos felszereltsége a magasabb kategóriás járművekből érkezett, hogy kivételes vezetési élményt és kényelmet biztosítson önnek. Rendelkezésre áll az R-LINK 2® multimédia rendszer, amely a legmodernebb technológiákat kínálja és a MULTI-SENSE® rendszer, amelynek köszönhetően személyre szabhatja autóját attól függően, hogy milyen vezetési stílust kedvel. Foglaljon helyet a volán mögött és fedezze fel a vezetés szenvedélyét!

00108912.jpg.ximg.l_4_m.smart

Vezessen könnyedén és gondtalanul!

Az Új Renault MEGANE GrandCoupé modern vezetéstámogató rendszerekkel rendelkezik, így az utazás stresszmentes és biztonságos lesz. Adaptív tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, sebességkorlátozó táblák felismerése, automata távolsági fényszóróvezérlés, aktív vészfékező rendszer, holttérfigyelő rendszer, elektromos csomagtérnyitás… Mérnökeink az Új Renault MEGANE GrandCoupét a legújabb technológiákkal és praktikus funkciókkal szerelték fel.

Értékesítőink:

kovacs_pKovács Péter
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 202
Mobil: +36 30 664 47 76
peter.kovacs@meszlenyiauto.hu

gali_aGali Árpád
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 203
Mobil: +36 30 664 47 77
arpad.gali@meszlenyiauto.hu

*A feltüntetett ajánlatok 2018.02.01-től érvényesek visszavonásig vagy a készlet erejéig. A 4 299 000 Ft-os indulóár MEGANE GrandCoupé Life 1,6 SCe 114 verzió esetén érvényes használtautó-beszámítással, a 4 299 000 Ft-os indulóár MEGANE Berline Life 1,6 SCe 114 verzió esetén érvényes használtautó-beszámítással, a 4 499 000 Ft-os indulóár MEGANE Grandtour Life 1,6 SCe 114 verzió esetén érvényes használtautó-beszámítással.
Új MEGANE vegyes fogyasztás l/100 km: 3,7 – 6,4; CO2-kibocsátás g/km: 95 – 144 NEDC-ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. Részletekről és feltételekről érdeklődjön az akcióban részt vevő Renault márkakereskedésekben! A képek illusztrációk.
Renault Crédit 0% THM – Az ajánlat valamennyi Renault személygépjármű modellre érvényes, kivéve Twingo. Az akciós finanszírozás a 2018.03.01-től megkötött vevőszerződésekre érvényes, visszavonásig. Az akciós finanszírozás változó kamatozású, forint alapú konstrukció, minimum önerő 35%, futamidő 24-48hónap, az ajánlat egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Credit  finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.
Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.
A garancia 5 év vagy 100 000 km, minden esetben a kettő közül a korábban elért erejéig érvényes, és ingyenes MY Renault regisztrációhoz kötött. A további részleteket a szerződés részét képező Renault Általános Szerződési Feltételek és a MY Renault Felhasználási Feltételek című dokumentumok tartalmazzák.
Forrás: renault.hu