Renault Nyílt Napok október 1-5. között!

Új CLIO
Az életre hangolva

3 349 000 Ft-tól

3 érv az Új Renault CLIO mellett

Vonzó városi autó – varázsolja egyedivé:

Csúcstechnológiás pilótafülke – kiváló minőségben:

Egy autó, amely kapcsolatban marad a világgal! – könnyedén vezethető:

Ellenállhatatlanul vonzó stílus kívülről…

renault-clio-overview-004.jpg.ximg.l_8_m.smart

Mutassa meg egyéniségét!
Az érzéki vonalvezetés, dinamikus kialakítás és karakteres megjelenés mellett új fényjegyek és full LED fényszórók jellemzik modellünket. Az Új CLIO modern és dinamikus kialakítása, az új Vérnarancs metálfényezéssel már az első pillanattól elvarázsol mindenkit. Személyre szabási lehetőségek, új felnik és R.S. Line sportverzió – az ikonikus városi autó mindenki számára kínál megfelelő kivitelt!

Új CLIO
R.S. Line
A Renault Sport R.S. Line verziója kiemeli az Új CLIO sportos és karakteres kialakítását.

renault-clio-overview-009.jpg.ximg.l_full_m.smart

 

… az Új CLIO belső tere még többet kínál…

renault-clio-overview-0010.jpg.ximg.l_8_m.smart

Válassza a vonzó stílust!

A belső térben minden egyes apró részletre odafigyeltünk. Az Új CLIO a legkiválóbb anyagokkal rendelkezik. Az új, csúcstechnológiás utastér és a kényelmes ülések olyan vezetési élményt biztosítanak, amely biztosan felébreszti az érzékeit. A még kellemesebb kialakítás érdekében pedig ismerje meg a belső tér személyre szabási lehetőségeit és a MULTI-SENSE vezetési üzemmód- és hangulatfény-beállítási lehetőségeket. A belső tér pont olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja!

… és megkönnyíti a vezetést a mindennapokban.

renault-clio-overview-0016.jpg.ximg.l_8_m.smart

Imádni fogja a vezetést

A kategória egyik legnagyobb érintőképernyője online navigációval, látványosságok a Google Helyek szolgáltatásban… A Renault EASY CONNECT segítségével az Új CLIO rendkívül egyszerű csatlakozási élményt tesz lehetővé!

Az ikonikus autó a városban és az országúton egyaránt vigyáz Önre az aktív vészfékező rendszerrel és a gyalogosok észlelésével. Az Új CLIO a Renault EASY DRIVE legújabb megoldásait felhasználva egyszerűsíti le a vezetést és a parkolást, többek között a 360°-os kamerával és az Easy Park Assist parkolássegítő rendszerrel.

Az Új Renault CLIO választéka

clio1clio2

Forrás: renault.hu