Új CLIO
Az életre hangolva

Már havi 29 990 Ft-tól, FIX 0% THM-mel!*

kezdőár

3 349 000 Ft

3 érv az Új Renault CLIO mellett

Vonzó városi autó – varázsolja egyedivé:

Csúcstechnológiás pilótafülke – kiváló minőségben:

Egy autó, amely kapcsolatban marad a világgal! – könnyedén vezethető:

Ellenállhatatlanul vonzó stílus kívülről…

renault-clio5-ph1-hero-zone-desktop-001-sign

Mutassa meg egyéniségét!
Az érzéki vonalvezetés, dinamikus kialakítás és karakteres megjelenés mellett új fényjegyek és full LED fényszórók jellemzik modellünket. Az Új CLIO modern és dinamikus kialakítása, az új Vérnarancs metálfényezéssel már az első pillanattól elvarázsol mindenkit. Személyre szabási lehetőségek, új felnik és R.S. Line sportverzió – az ikonikus városi autó mindenki számára kínál megfelelő kivitelt!

Új CLIO
R.S. Line
A Renault Sport R.S. Line verziója kiemeli az Új CLIO sportos és karakteres kialakítását.

renault-clio-overview-009.jpg.ximg.l_full_m.smart

 

… az Új CLIO belső tere még többet kínál…

renault-clio-overview-0010.jpg.ximg.l_8_m.smart

Válassza a vonzó stílust!

A belső térben minden egyes apró részletre odafigyeltünk. Az Új CLIO a legkiválóbb anyagokkal rendelkezik. Az új, csúcstechnológiás utastér és a kényelmes ülések olyan vezetési élményt biztosítanak, amely biztosan felébreszti az érzékeit. A még kellemesebb kialakítás érdekében pedig ismerje meg a belső tér személyre szabási lehetőségeit és a MULTI-SENSE vezetési üzemmód- és hangulatfény-beállítási lehetőségeket. A belső tér pont olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja!

… és megkönnyíti a vezetést a mindennapokban.

renault-clio-overview-0016.jpg.ximg.l_8_m.smart

Imádni fogja a vezetést

A kategória egyik legnagyobb érintőképernyője online navigációval, látványosságok a Google Helyek szolgáltatásban… A Renault EASY CONNECT segítségével az Új CLIO rendkívül egyszerű csatlakozási élményt tesz lehetővé!

Az ikonikus autó a városban és az országúton egyaránt vigyáz Önre az aktív vészfékező rendszerrel és a gyalogosok észlelésével. Az Új CLIO a Renault EASY DRIVE legújabb megoldásait felhasználva egyszerűsíti le a vezetést és a parkolást, többek között a 360°-os kamerával és az Easy Park Assist parkolássegítő rendszerrel.

Az Új Renault CLIO választéka

clio1clio2

Az Év Autója díjat (Car of the Year) autós szakújságírók szavazása alapján osztják ki az Európában forgalmazott autómodellek között, 2020. március 2-án. További információ: caroftheyear.org.
*A finanszírozási ajánlat a 2019.11.01 után megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 0%, devizanem: forint, önerő minimum 30%, futamidő maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj maximum 40%, THM: fix 0%, konstrukció: zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing. A kiemelt ajánlatban szereplő 29 990 Ft-os havidíj a 200 000 Ft kedvezménnyel csökkentett 3 149 000 Ft bruttó vételár, 1 000 000 Ft kezdőbefizetés, 36 hónapos futamidő és 35% kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes, Új CLIO Life SCe 65 verzióra. A kamat összege: 0 Ft, a finanszírozás teljes összege 2 149 000 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 149 000 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 1 102 150 Ft. Reprezentatív példa: finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 0%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 0 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 000 000 Ft, havidíj: 25 714 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 2 100 000 Ft, THM: 0%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.
Új CLIO Life SCe 65 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3 – 6,0; CO2-kibocsátás g/km: 120 – 136. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.
Forrás: renault.hu