A soha véget nem érő csábítás

Picture_for_the_Clio_PP.JPG.ximg.l_12_m.smart

Modell:

Új Renault CLIO

Már 2 999 000 Ft-tól*

0,00 % THM

31 240 Ft-tól

Vibráló érzékiség

renault-clio-b98-ph2-overview-002.jpg.ximg.l_4_m.smart

Az Új Renault CLIO – szerelem első látásra. Kifejező és kifinomult kialakítása nagyban személyre szabható, ezzel is fokozva elegáns megjelenését. Helyezze magát kényelembe a divatos utastérben, és induljon el az élvezet útján.

Innovatív megoldások

renault-clio-b98-ph2-overview-003.jpg.ximg.l_4_m.smart

Könnyítse meg a mindennapi közlekedést! Az Új Renault CLIO egy intelligens gépkocsi, számos technológiával az ön szolgálatában. Az autó újgenerációs vezetéstámogató rendszerek segítségével feledteti önnel a város okozta stresszt. Nincs más hátra: dőljön hátra, és egyszerűen élvezze a nagyszerű szolgáltatásokat!

Az érzékek harmóniája

renault-clio-b98-ph2-overview-004.jpg.ximg.l_4_m.smart

R-LINK Evolution, Media Nav Evolution vagy R&GO – az Új Renault CLIO használatával az önnek legmegfelelőbb multimédiás rendszert választhatja ki. A Bose® prémium minőségű audiorendszerrel pedig biztos lehet benne, hogy a lehető legkiválóbb minőségben hallgatja zenéit. Legyen minden út egyben egy felejthetetlen érzéki élmény is!

Verziók

Fedezze fel a Renault CLIO választékát!

Összesen 4 felszereltségi szint érhető el

clio01

clio02

Az Új Renault CLIO elfér a garázsában?

Hosszúság, magasság, szélesség…

renault-clio-b98-ph2-overview-005.jpg.ximg.l_6_m.smart

meretekAz Új Renault CLIO GT Line

Varázsolja Új Renault CLIO autóját igazán sportossá! Válassza az Új GT Line csomagot!

renault-clio-b98-ph2-overview-gt-line-002.jpg.ximg.l_12_m.smart

Ragadja meg a figyelmet!

Az exkluzív Titánium szürke fényezésű, Új Renault CLIO GT Line minden eleme figyelemfelkeltő: első lökhárítóbetétek, visszapillantó tükrök, oldalsó védőelemek, felnik és hátsó diffúzor. A csomagtérajtón látható GT Line jelzés pedig egyértelművé teszi: ez az autó a GT Line sorozathoz tartozik!

Élvezze ki a sportosságot!

Élvezze a legkiválóbb sportautókkal egyenértékű kialakítást! Tervezőink az autót az Új Renault CLIO R.S. oldalszegélyével, továbbá hátsó diffúzorral, valamint 16”-os, illetve 17”-os exkluzív felnikkel szerelték fel. A dizájnt a krómozott kipufogó teszi egyszerűen tökéletessé.

Érezze a benne rejlő teljesítményt!

Az Új Renault CLIO GT Line az Új Renault CLIO választékának leghatékonyabb motorjaival érhető el. Ezzel biztosítja mindazt, ami miatt élvezetté válik egy városi, kivételes és sportos autó volánja mögött ülni, nap mint nap!

Forrás: renault.hu

Értékesítőink:

kovacs_pKovács Péter
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 202
Mobil: +36 30 664 47 76
peter.kovacs@meszlenyiauto.hu

gali_aGali Árpád
Renault-Dacia értékesítő
Tel.: +36 66 519 203
Mobil: +36 30 664 47 77
arpad.gali@meszlenyiauto.hu

Az ajánlat 2017.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. A feltüntetett 2 799 000 Ft-os ár CLIO Life 1,2 16V 73 verzióra vonatkozik, és használtautó beszámítás esetén érvényes. CLIO és CLIO Grandtour vegyes fogyasztás l/100 km: 3,3-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 85-127 NEDC-ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képek illusztrációk.
Renault Crédit 0% THM – Az ajánlat valamennyi Renault személygépjármű modellre érvényes, kivéve Twingo. Az akciós finanszírozás a 2018.03.01-től megkötött vevőszerződésekre érvényes, visszavonásig. Az akciós finanszírozás változó kamatozású, forint alapú konstrukció, minimum önerő 35%, futamidő 24-48hónap, az ajánlat egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Credit  finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.
Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.
A garancia 5 év vagy 100 000 km, minden esetben a kettő közül a korábban elért erejéig érvényes, és ingyenes MY Renault regisztrációhoz kötött. A pontos részleteket az újautós szerződés részét képező Általános Szerződési Feltételek című dokumentum tartalmazza
Forrás: renault.hu