NYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ*

 

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_15szazalek[1]

Nyári tartozék akciónkban most 15% ügyfélkedvezményt biztosítunk a kereszttartó rudakra, a vonóhorogra szerelhető és a tetőrúdra szerelhető kerékpártartókra, a tetőboxokra, sőt a haszongépjármű szállítási megoldásokra is: tetőkosárra, létrára és rakodó görgőkre is.

 

KERESZTIRÁNYÚ TETŐRUDAK*

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_Tetorud[1]

A Citroën most 15% kedvezménnyel kínálja kereszttartó rudak széles választékát.

Akciónkban anódozott, aluminium kereszttartó rudak, valamint fekete bevonattal díszített, korrózió kezelt acél kereszttartó rudak széles választékát kínáljuk Önnek. Ajánlataink között szerszám nélkül leszerelhető tetőrudakat, kulcssal zárható, és többféleképpen rögzíthető tetőrudakat is megtalál, akár 80 kg terhelhetőséggel.

 

TETŐBOX AKCIÓ*

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_Tetobox[1]

 

A Citroën ajánlata: 15% kedvezmény minden tetőboxunkra!  Kínálatunkból:

280 L-es rugalmas Thule tetőbox: Thule logoval díszített, rugalmas, zárható, fekete-ezüst színű.

330 L-es, hosszú: Citroën logoval díszített, zárható, fekete csillogó színű, jelentős térfogatú Thule box.

420 L-es, félhosszú tetőbox: Citroën logoval díszített, zárható, fekete csillogó színű, jelentős térfogatú Thule box (196x78x45).

420 L-es, hosszú tetőbox: Citroën logoval díszített, zárható, fekete csillogó színű, jelentős térfogatú Thule box (233×69,8×40).

A 330L-es, 420 L-es modellek babakocsi szállítását is lehetővé teszik.

 

VONÓHOROGRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓK*

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_BiciTarto_Vonohorog[1]

15% kedvezménnyel kínáljuk Önnek  a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóinkat.

Többféle modell közül választhat: 2, 3 vagy akár 4 kerékpár biztonságos szállítására alkalmas modellt is kínálunk. Éljen az akciós lehetőséggel, rendelje meg ezt a kiváló minőségű, megbízható terméket még ma!

 

TETŐRÚDRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓK*

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_BiciTarto_Tetocsomagt[1]

 

Reteszelhetők, és kialakításuk révén nem érintkeznek a jármű karosszériájával. Kiváló minőségű, City Crash teszttel , és TÜV minősítéssel rendelkező modern kialakítású termékek.

Most a kerékpártartók mellett a tetőrudat is 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

 

TETŐKOSÁR HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE*

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_Tetokosar[1]

 

Acél tetőkosár, zajmentesítő légterelővel, járható lappal, most 15% kedvezménnyel.

 

TETŐLÉTRA ÉS RAKODÓGÖRGŐK*

Cit_Tartozek_Kepek_750x564_Letra[1]

 

Könnyítse meg a rakodást. Vásároljon haszongépjárműve tetőkosarához létrát és rakodógörgőket, melyek megkönnyítik a hosszú csomagok felhelyezését a tetőkosárra. Mindkét terméket most 15% kedvezménnyel kínáljuk.

* A nyári tartozék akció kedvezményei csak a meghirdetett tartozékcsaládokra érvényesek a magyarországi hivatalos Citroën márkakereskedésben és márkaszervizben 2021. július 8-augusztus 31. között. Az akciós ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A képek illusztrációk.
Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett /kábel stb. vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik.

Forrás: citroen.hu