sand001

ÚJ DACIA SANDERO

Akár napi 950 Ft-tól, 5,75% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával!*
Kezdő listaár 3 399 000 Ft

sand002

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES UTAZÁSI ÉLMÉNY

KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS

ÉLVEZZE A 100%-BAN KÉNYELMES UTAZÁSOKAT!

sand003

Készen áll az indulásra? Nyissa ki és indítsa el autóját egyszerűen az automata Dacia Kártyával, majd foglaljon helyet a modern, kifejezetten az utazást könnyítő felszereltségekkel ellátott utastérben: új elektromos szervokormány, állítható kormány és vezetőülés, illetve egy új kialakítású műszerfal, ahol egyetlen helyen találja az Új Sandero vezetéséhez szükséges összes kezelőszervet. Minden kéznél van!

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően… Besötétedett? Nem probléma! Az Új Sandero LED-fényei automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak – akár nappal van, akár éjszaka.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÉS BIZTONSÁG

AZ ALAPVETŐ FUNKCIÓK MINDIG A RENDELKEZÉSÉRE ÁLLNAK!

sand004

Feszülten figyelni nagyon fárasztó? Élvezze a pihentető utazást! A vezetéstámogató technológiáinknak köszönhetően a teljes utazás alatt biztonságban lesz, így egyszerűsítve a mindennapos vezetést:

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
E-call (automatikus vészhívás)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
Elektromos szervokormány

MULTIMÉDIA

MODERN TECHNOLÓGIA

sand005

A rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlőnek köszönhetően a hangrendszert könnyedén irányíthatja a kormányról, a navigációs rendszerhez pedig egyszerűen, a telefonjával férhet hozzá. A még könnyebb utazást a Dacia Médiavezérlő alkalmazás biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a rádió kezelőfelületét a telefonján megjelenítse.

GAZDASÁGOS ÜZEMŰ MOTORVÁLASZTÉK

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

sand006

VERZIÓK
VÁLASSZA KI A STÍLUSÁNAK MEGFELELŐT! ÚJ SANDERO

ujsanderoarak

Forrás és további részletek: dacia.hu

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 01. 29. után Dacia Sandero Access Sce 65-ös modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 950 Ft-os napidíj, 28 406 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 3 399 000 Ft bruttó vételár, 1 500 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 26% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 5,53% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 1 899 000,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 319 811,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 218 811,-Ft. THM: 5,75%. Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 5,17%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 483 614,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 483 614,-Ft, havidíj : 42 205,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 493 135,-Ft, referencia THM érték: 5,37%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő.
Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Crédit finanszírozás esetén érvényes. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.
Új Sandero vegyes fogyasztás l/100km: 5,1-7,7; CO2-kibocsátás g/km: 106-145. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A képek illusztrációk.