Elnyert pályázatok

palyazat

Kedvezményezett neve: “Meszlényi -Autó” Járműkereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A Meszlényi-Autó Kft. termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása

Szerződött támogatás összege: 63 997 454 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2022.01.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00804

Projekt leírás: A projekt szakmai tartalma igen részletes és sokrétű, a lehető legkomplexebb beruházást kívánjuk megvalósítani, hosszú távon gondolkodunk, ezzel is felkészülni a jövőre, és megerősíteni vállalkozásunkat. A projektet alapvetően 3 fő elemre bonthatjuk szét: 1. Az alapcél szerinti tevékenységeink fejlesztéséhez szükséges eszközök beszerzése. 2.  Az alapcél szerinti tevékenységünk fejlesztéséhez szükséges információs technológiai fejlesztés (harvder és szoftver), 3. az alapcél szerinti tevékenységeink rezsi kiadásait csökkentő infrastruktúrális fejlesztések megvalósítása:

1.) A személygépjármű karbantartás, műszaki vizsgáztatás, műszaki szerelés az egyik fő húzó ágazata vállalatunknak. A szervizhálózatunk jelenlegi kapacitása teljesen lefedett. igény a volumen növelésére adott, ezt a piaci rést kihasználva kívánjuk a szervid állásaink számát gyarapítani, technológiai felkészültségét javítani, mind ezek által a hatékonyságot fokozni, a termelést növelni. Olyan eszközök kerülnek beszerzésre, mint például: futómű állító, kerékkiegyensúlyozó, gumiabroncs szerelő, fényszóró beállító, diagnosztikai rendszerek, féktárcsamérő, stb. Az eszközök beszerzésével a szervizszolgáltatásunk kapacitása nő. A modern, korszerű, könnyebben kezelhető eszközök révén hatékonyságot is fokozunk, szerelőink termelékenysége nőni fog.

2.) Információs technológia fejlesztés keretében a megnövekedett rendeléseink és, szervizhálózatunk online adatkezelését kell ellátnunk. Szeretnénk egy informatikai fejlesztési rendszert is megvalósítani, ennek keretében egy vezetői információs és döntéstámogató modul, valamint egy vevőszolgáltatás, készletgazdálkodás és logisztika modul kerül bevezetésre. A szoftver révén a beérkezett rendelések, időpontfoglalások, azokhoz szükséges anyagkészlet beszerzés, és munkaerő hozzárendelés válik majd kezelhetőbbé. A projektelem része még hardver eszközök beszerzése (laptopok, személyi számítógép és hozzájuk szerver).

3.) Az ingatlan beruházási elemen belül a számunkra csak az igazán szükséges és konkrét eredményeket hozó (például energia megtakarítás, ÜHG kibocsájtás csökkenés) fejlesztéseket kívánunk megvalósítani Ezek a következő tevékenységek:  portál üveg csere, ezt nem az állagromlás, hanem a 15 ével ezelőtti, akkori technológiai szint (üvegek hőszigetelő képességének ) mai kor követelményeihez igazodó emelése és a rezsi kiadásaink magas költsége indokolja. Ez által az üvegcsere által az épületeink hő technikai mutató jelentős mértékben növekedni fognak. A másik tevékenység melyet beterveztünk a projektbe az ingatlan beruházáson belül, az épületeink belső világítási rendszerének korszerűsítése, hasonlóképp a magas rezsi kiadások csökkentése indokolja.


 

palyazat

 • az Adós neve: Meszlényi-Autó Kft.
 • a Projekt megnevezése: Forgóeszköz finanszírozás működési költségekre és készletre
 • a Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B
 • a Kölcsön összege: 270.000.000 Ft

 

palyazat

 • a kedvezményezett neve: Meszlényi-Autó Kft.
 • a projekt címe: Innovatív géppark – kiemelkedő szolgáltatás
 • a szerződött támogatás összege: 9.757.750 Ft
 • a támogatás mértéke (%-ban): 50%
 • a projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre kerülő új technológiai sor napjaink legkorszerűbb mérőműszereit tartalmazza, melyekkel a vállalkozás nem csak komplexen megfelel az Európai Unió által minden tagország részére 2018. májusában életbe
  lépett szigorú műszaki átvizsgálási feltételeinek, hanem emelt szintű szolgáltatást tud nyújtani partnerei számára. Az új műszerek segítségével lehetőség nyílik a gépjárművek vizsgáztatási idejének optimalizálására.

A projekt megvalósításának eredményeképp beszerzésre kerül négy, napjaink korszerű technológiájának megfelelő, számtalan – a térségben, és esetenként a nemzetközi piacon is – innovatív szolgáltatási elemet is tartalmazó mérőműszer, amelyek fejlettségüknek köszönhetően jelentős mértékben hozzájárulnak egy fenntarthatóbb környezet és biztonságos munkakörülmények megteremtéséhez.

 • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2019. 07. 02.
 • projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02133

 

Garázsipari technológia fejlesztése és honlap létrehozása a Meszlényi-Autó Kft-nél

Támogatás összege: 3 412 235 Ft

GOP-2009-2.1.1/A pályázati kiíráson belül a Meszlényi-Autó Kft. új eszközök beszerzésével valósította meg a garázsipari technológia fejlesztését.

A pályázat keretein belül új honlap létrehozása is megvalósult.

534_27_palyazat_logo_01


Munkahelymegőrzés humánerőforrás fejlesztéssel a Meszlényi-Autó Kft-nél

TÁMOP-2.3.3/A-09/1-2009-0216 projekt
A projekt támogatásának összege: 19 345 903 Ft
Projekt időtartama : 6 hónap

A projekt az Európai Unió támogatásával,az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: 
“Meszlényi-Autó” Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
5600, Békéscsaba, Almáskerti Ipari Park, 2.

Projekt leírás (általános leírás, műszaki adatok)

Vezetőképzés 40 óra 5 fő
Értékesítő képzés 112 óra 7 fő
Szolgáltatás fejlesztés 80 óra 14 fő
Együttműködési képzés 112 óra 6 fő
Nyelvi képzés I.csoport 160 óra 12 fő
Nyelvi képzés II.csoport 160 óra 12 fő

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége : 
ESZA Kft. 1134. Budapest,Váci u.45. „C” épület www.esza.hu

Irányító Hatóság: www.nfu.hu

534_27_palyazat_logo_01


cDMS integrált vállalatirányítási rendszer és CRM rendszer bevezetése a Meszlényi-Autó Kft-nél

A projekt támogatásának összege: 8 845 000 Ft

Projekt időtartama : 2009.12.23-2010.03.30.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0171 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

592_29_eu

Projekt leírása (általános leírás, műszaki adatok): 
A projekt keretében vállalatunknál a cDMS integrált vállalatirányítási rendszer kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés és logisztika, pénzügyi és számvitel, gyártási moduljai, valamint az ezekhez szervesen kötődő CRM értékesítési rendszer is bevezetésre kerül. Az R&R Software Kft. teljeskörűen vállalta a rendszer bevezetését, tehát az átgondolt projektindítást, paraméterezést, tesztelést, oktatást és az éles indulást. A rendszer bevezetése hosszabb távon biztosítja a cég nyereséges működését, racionalizálni fogja vállalkozásunk folyamatait.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: 
„Meszlényi-Autó” Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft., 

5600 Békéscsaba, Almáskerti Ipari Park 2.

Irányító Hatósság neve és elérhetősége: 
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638 
www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: 
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 
1139 Budapest, Váci út 83., tel.: 06 40 200-617
www.magzrt.hu

593_29_ujmagyarorszag